Asesoft Distribution, companie care activeaza in distributia de produse IT, a realizat in anul 2006 o cifra de afaceri de 72,2 milioane de dolari, in crestere cu 51% fata de nivelul anului anterior, se arata intr-un comunicat al companiei. Pentru anul viitor reprezentantii Asesoft isi propun realizarea unei cifre de afaceri de 95 milioane de dolari.

“Pentru acest an, avem ca obiective principale consolidarea canalului propriu de distributie si a portofoliului de produse.“ a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

Pe parcursul anului trecut, Asesoft Distribution a incheiat o serie de contracte de distributie cu companii precum Gigabyte, Kingston si LG.

“Avem in plan o extindere pe pietele din jurul nostru si ne referim aici la cele din imediata vecinatate, printr-o strategie de livrare directa ca parte a cresterii din acest an”, a mai declarat Iulian Stanciu.

Cresterea volumelor de produse adresate canalului de distributie din Romania a dus la investitii in infrastructura astfel incat intr-un termen scurt Asesoft Distribution isi propune adaugarea la platforma logistica a unor spatii de depozitare cu o suprafata de 8.000 de metri patrati in Bucuresti.

Asesoft este o companie cu capital romanesc, infiintata in 1997 in Ploiesti. Activitatile grupului sunt orientate pe integrarea de sisteme informatice, productia si distributia de tehnica de calcul, productie software si furnizarea de aplicatii software pentru afaceri. De asemenea, compania furnizeaza servicii de Internet si de comunicatii, precum si consultanta.