• Cum se face este un spectacol despre cum nu se face, sau cum nu ar trebui sa se faca ...teatru, un spectacol care parodiaza situatii, tipologii, clisee intalnite in teatru, un spectacol viu despre un teatru mort. Cum se face, dupa Roberto Mazzuco se va juca luni 29 ianuarie de la ora 20:00 in sala POD din Casa de Cultura a Studentilor.

    Spectacolul ii are in distributie pe: Oana Radu, Cristi Hogas, Virgil Mardare, Mihai Dumitriu, Alexandra Badea. Directia scenica: Cristi Hogas.

    Marti 30 ianuarie (de ziua lui Caragiale) de la ora 20:00 Teatrul Studentesc “PODUL” programeaza spectacolul “NAPASTA” de I.L Caragiale. Distributia: Raluca Caragioiu, Mihai Muntenita, Alex Roza, Mihai Dumitriu. Andrei Stoleru. Regia: Catalin Naum

    Intrarea la spectacole este libera in limita locurilor disponibile.

    Ambele spectacole au avut premiera in primele zile ale acestui an, urmand o traditie pe care Teatrul Studentesc PODUL o respecta din 1990.

    Anul 2007 este pentru Teatrul Studentesc PODUL un an aniversar: 70 de ani de existenta si activitate continua a Casei de Cultura a Studentilor Bucuresti si 40 de ani de existenta si activitate neintrerupta a teatrului PODUL.