Speriata de reputatia de cuceritoare a fetelor de la Trident, Andreea Antonescu face tot posibilul sa isi tina iubitul cat mai departe de cele trei blonde. Nici macar gesturile de politete aparenta nu si-au mai avut locul joi seara, la deschiderea unui nou club din Bucuresti, cand AndreEA a spus raspicat ca nu are de gand sa se aseze langa concurenta.

Sezonul petrecerilor mondene a inceput cu deschiderea clubului "La Gazetta". Printre primele vedete care si-au facut aparitia s-au numarat cele trei componente ale trupei Trident care, desi nu au venit impreuna, s-au asteptat in holul localului pentru a intra toate in club. La scurt timp dupa, a aparut si Andreea Antonescu de mana cu iubitul.

Organizatorii au indreptat-o pe fosta Andre catre masa Tridentelor, si nu mica le-a fost uimirea cand solista a replicat clar: "Oriunde, numai langa ele nu". Asa ca a fost condusa la masa la care discutau linistiti Dani, unul dintre prezentatorii matinalului de la National TV, si Cici, membru al trupei Sistem. Andreea nu a mai avut nimic de comentat si a flirtat

linistita cu cei doi chiar sub nasul iubitului.

GHINIOANE

Pentru ca a auzit ca Edi Iordanescu va veni la petrecere, Delia Matache a preferat sa nu isi faca aparitia. Ce-i drept, fiul antrenorului a fost prezent, iar solista a avut de ce sa regrete ca nu a iesit din casa. Chiar la ora la care trebuia sa fie in noul club, Gabriel Fatu de la OTV i-a facut Deliei o farsa de neuitat.

Integral in Ziarul