Campioana en-titre Asesoft Ploiesti a castigat derbiul cu Dinamo chiar in fieful acestora, impunandu-se cu 88-82. Prahovenii au condus in marea parte a meciului, bucurestenii avand un mic avantaj doar in ultimul sfert. Asesoft ajunge la a 16-a victorie consecutiva si are un avans de cinci puncte fata de principala rivala la titlu, Dinamo.

Cei mai buni jucatori ai meciului au fost Bojan Obradovic - 36 puncte si Reggie Elliot - 26 puncte, pentru Asesoft, si Stojadin Markovic - 33 puncte, de la gazde.

"Este bine ca am castigat si ca ne putem bucura acum. A fost un meci dificil, noi am avut perioade bune, dar si momente in care nu ne-am aparat asa cum ar fi trebuit. Imi felicit elevii pentru cum au gestionat jocul pe final de meci."

Mladen Jojic - antrenor Asesoft

"Este incredibil! Asesoftul, desi este o echipa buna, cu jucatori de valoare, este incontinuu avantajata de Federatie. Dupa mine, titlul este deja adjudecat de Asesoft, dar noi vom continua sa ne batem. Astazi, elevii mei au intrat pe teren crispati si m-au nemultumit in unele situatii. Oricum, principala problema a acestui meci a fost arbitrajul!"

Sandu Vinereanu - antrenor Dinamo