Postata de: Corneliu Anghel

La data: 22 Ianuarie 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 13108

Domnule Primar, s-au facut primii pasi pentru un nou mod de colectare a deseurilor in Piatra Neamt, prin dispunerea in punctele de colectare a celor 4 containere.

Pana aici totul e OK, dar ce ne facem ca nu toti dintre noi stim cum trebuie facuta sortarea deseurilor reciclabile si nereciclabile? As vrea sa va sugerez ca ar fi fost foarte usor ca pe containerele cu deseuri organice si deseuri reziduale sa apara ce anume se depoziteaza in acestea.

Ieri, de exemplu, era o batranica in fata acestora si cerea lamuriri la cei ce treceau prin apropiere, cum sa procedeze cu resturile menajere pe care le adusese la gunoi.

Multi din cei care treceau, nici ei la randul lor, nu prea stiau, isi dadeau cu parerea doar, langa niste containere, apropo, care erau arhipline(deja raspandeau mirosuri pestilentiale), cu resturi depozitate chiar si pe langa acestea, si nici un numar de telefon la care sa apelam, si sa va informam de neregulile legate de functionarea sistemului. Cred ca si un nr.

de telefon ar trebui trecut pe containere(spatiul permite), si chiar din acela telverde, avand in vedere ca acest proiect este finantat de Ispa, pentru un viitor curat.

Corneliu Anghel

www.domnuleprimar.ro