Actrita Marcheline Bertrand, mama Angelinei Jolie, a decedat sambata la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles, informeaza people.com.

In ultimele clipe ale vietii sale, Bertrand (56 de ani), care a luptat impotriva cancerului timp de 7 ani si jumatate, a fost inconjurata de copiii sai, Angelina si James Haven, si de iubitul lui Jolie, Brad Pitt.

“Marcheline a fost o femeie foarte frumoasa. A fost o mama iubitoare, care a avut in permanenta grija de copiii sai. Nu am vazut-o niciodata suparata sau trista. Nici macar dupa ce a fost anuntata ca sufera de cancer. Intotdeauna m-a tratat ca pe un membru al familiei sale.”, a declarat Lea Hunter, o fosta iubita a lui Haven.

Bertrand, care a jucat in “The Man Who Loved Women”, i-a crescut singura pe Jolie si pe Haven dupa ce a divortat de tatal lor, actorul Jon Voight.

Actritei Marcheline Bertrand i-a fost organizata o inmormantare privata. Membrii familiei le-au transmis persoanelor care vor participa la eveniment ca, decat sa aduca flori la inmormantare, mai bine sa doneze acei bani la Institutul de Cercetare pentru Prevenirea Cancerului.