Sevcenko, Drogba si ultima "inventie" a lui Jose, nigerianul de 19 ani Jon Obi Mikel, au semnat victoria cu 3-0 in fata lui Nottingham Forest si implicit calificarea in optimile Cupei.

Aparitia impreuna pe tabela a lui Seva si Drogba a capatat o conotatie speciala dupa interviul acordat de ivorian in presa de duminica, in care il caracteriza pe Sevcenko drept "egoist".

Chelsea poate folosi succesul ca pe un "indulcitor" al situatiei din campionat, unde ramine inca la 6 puncte in urma lui Manchester.

Inaintea partidei, antrenorul Jose Mourinho a vorbit despre relatia cu patronul Roman Abramovici: "Vorbim in continuare, dar nu ne mai intilnim atit de des".

Tehnicianul a fost invitat sa comenteze informatiile privind ruptura dintre cei doi creatori ai noului Chelsea: "Singurul lucru pe care vi-l pot spune suta la suta sigur este ca aici toata lumea vrea sa cistige".

"Nu mai vorbim atit de mult, insa el este patronul si a ales sa delege aproape toata responsabilitatea mie si lui Peter Kenyon".

Inaintea Anului Nou, patronul Abramovici anuntase ca nu va mai investi in transferuri. Rusul s-a tinut de cuvint, chiar daca in ultima luna Mourinho a avut probleme serioase de lot, fiind obligat sa schimbe radical distributia defensiva.

Mai mult, fostul atacant de la Aston Villa, Milan Baros (transferat saptamina trecuta la Lyon) a dezvaluit ca Mourinho l-a intrebat (in pauza meciului direct din iarna) daca nu vrea sa vina la Londra.

Baros a ajuns in cele din urma la OL pentru ca "nu am mai primit niciun semn de la Chelsea".