Conducatorii auto din Bucuresti vor pierde si mai mult timp in trafic. Primaria Capitalei a anuntat, intr-un comunicat remis presei, ca incepand cu 5 februarie, va fi restritionata circulatia pe Calea Mosilor, din cauza lucrarilor de reabilitare a caii de rulare a tramvaielor si de modernizare a carosabilului. Se estimeaza ca lucrarile vor dura 13 luni.

Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe tronsonul cuprins intre Piata Obor si Bulevardul Carol I, proiectul avand termen de finalizare in 31 martie 2008.

Tot din 5 februarie, va fi intrerupta circulatia tramvaielor liniei 21 pe Soseaua Colentina, pe tronsonul cuprins intre strada Ziduri Mosi si Soseaua Mihai Bravu, dar si pe Calea Mosilor, pe tronsonul cuprinse intre Soseaua Mihai Bravu si strada Mihai Eminescu, precum si pe tronsonul Bulevardul Carol I - strada Paleologu.

Troleibuzul 66 isi va mentine traseul de baza, iar RATB va suplimenta parcul mijloacelor de transport alocate acestei linii.

In timpul lucrarilor de modernizare a caii de rulare a tramvaiului, traficul auto general se va desfasura pe cate doua benzi de circulatie pe sens, din cele trei existente.