Negocierile s-au incheiat: "Il fenomeno" Ronaldo se intoarce la in Italia si va juca in urmatoarele 18 luni la AC Milan. Real Madrid primeste 7 milioane de euro si pe brazilianul Oliveira sub forma de imprumut pina la sfirsitul sezonului.

"Real m-a transferat. Ma doare inima ca ma despart de Madrid, dar asta e viata. Le multumesc tuturor celor care m-au ajutat - jucatori, antrenori, cu exceptia unuia" a declarat Ronaldo, referindu-se in final la Fabio Capello.

Ronaldo a traversat un sezon de toamna dificil sub comanda antrenorului italian. Convins ca lotul madrilen trebuie remaniat, Capello nu l-a folosit pe Ronaldo decit in 11 meciuri (7 in Primera, 4 in CL).

In urma cu doua luni, Capello a anuntat ca nu mai mizeaza pe Ronaldo, Beckham, Cassano, Salgado. Brazilianul este al doilea jucator care isi gaseste echipa, dupa ce Beckham a dezvaluit ca a semnat un contract cu LA Galaxy.

In cursul serii, site-ul oficial al echipei madrilene a confirmat despartirea, multumindu-i lui Ronaldo pentru momentele pe care nimeni nu le poate uita: "Cele 104 goluri marcate sub tricoul lui Real, precum si palmaresul sau descriu perfect un numar 9 unic in fotbal. Ii dorim lui Ronaldo mult succes si in special sa fie fericit in plan personal".

Ronaldo, 30 de ani, a mai jucat la Milano, dar pentru Internazionale, intre 1997 si 2002, perioada dupa care a fost recrutat de Real Madrid.