Jiul Petrosani a ratat una dintre ultimele sanse de a mai spera la salvarea de la retrogradare, singurul obiectiv ramas fiind indeplinirea baremului de 25 de puncte, fara de care vor pleca cu o penalizare de puncte in Liga 2. Golurile marcate de Antonio Semedo (11) si Romeo Surdu (36) pastreaza pe CFR in lupta pentru locul 2.

"Echipa este tot mai aproape de Liga Campionilor. Meciul a avut o incarcatura speciala, avand in vedere faptul ca Jiul ne-a incurcat de fiecare data. Aveam un mic complex fata de ei. Ma bucur ca am facut 10 puncte in 4 partide, ceea ce inseamna ca suntem in grafic. In ciuda piedicilor care ni se pun, avem puterea sa ne pregatim pentru Liga Campionilor, pentru ca avem un lot valoros."

Iuliu Muresan - presedinte CFR Cluj

"Sunt multumit, pentru ca sunt trei puncte foarte importate. Mai avem mult pana la Liga Campionilor, dar obiectivul nostru este sa terminam pe locul doi."

Cristiano Bergodi - antrenor CFR Cluj

"Sunt un prost ca am bagat bani in fotbal. Am o echipa de morti, care stiu doar sa treaca la casierie sa-si ia banii. Astazi au aratat in teren ca niste pui dusi la taiere. Daca nu sunt in stare sa joace fotbal, sa plece. Puteau sa ne dea si 5-0 daca voiau."

Alin Simota - patron Jiul Petrosani

Este prima victorie a clujenilor la Petrosani. Ultimul punct smuls de ardeleni in Valea Jiului data din 1948 cand cele doua echipe remizau alb.

In minutul 11 CFR a deschis scorul. Coroian a trimis o minge in fata portii, de unde Antonio Semedo a marcat in poarta goala de la patru metri. Portughezul a inscris si unicul gol al victoriei din etapa trecuta contra Pandurilor.

Romeo Surdu a dublat avantajul clujenilor in minutul 36. Atacantul ardelenilor a punctat cu un sut din patru metri in poarta parasita de Curca. Portarul Jiului a iesit neinspirat la 10 metri de propriile buturi pentru a respinge o minge, dar Perdo Oliveira a fost primul, deviind balonul spre Frunza, care i-a pasat lui Surdu.

In minutul 71 CFR a trecut pe langa golul trei in urma unui contraatac rapid. Romeo Surdu a trimis in mijlocul careului petrosenean de unde Didi a deviat in bara din stanga a portii lui Curca.

Jucatorii Jiului au evoluat cu banderole albe pe brat in semn de protest fata de arbitrajele potrivnice.

Manuel Jose, Dani si Cadu nu au fost inclusi in lot de Cristiano Bergodi, dupa ce au petrecut noaptea de luni spre marti intr-un club din Cluj.