RBD, tinerii care au facut senzatie la toate concertele sustinute pana acum, vor sustine un concert pe stadionul Cotroceni, pe 11-12 iunie urmand apoi sa plece in Spania pentru concertele sustinute la Valladolid pe 15 iunie, Zaragoza pe 16 iunie, Madrid 22 iunie, Las Palmas 23 iunie.

Membrii trupei RBD Anahi, Alfonso Herrera, Christopher Uckerman, Dulce Maria, Mayte Perroni si Christian Chavez au inceput un turneu in februarie, dupa ce la inceputul anului au primit dublu Disc de Aur pentru albumul “Rebelde” si Discul de Platina pentru vanzarile albumului “Nuestro Amor”.

Din 2004, de cand s-au format in cadrul filmarilor la telenovela “Rebelde” formatia s-a bucurat de un success nemaipomenit, au scos 11 albume, au debutat cu albumul “Rebelde” (2004-2005), urmand “Tour Generacion RBD en Vivo”, primul album live al formatiei, “Nuestro Amor”, “Live in Hollywood”, “Celestial”,

“Rebels”, printe aceste albume au scos si o versiune in limba portugheza. In total au fost vandute aproximativ 9.500.000 de bucati.

Incepand din primele ore de cand s-au pus la vanzare aproximativ 5000 de bilete din cele 15.000 au fost rezervate online, conform Live News.

In anul 2006 cuvantul “Rebelde” se afla in topul celor mai cautate cuvinte in motorul de cautare Google, aflandu-se pe pozitia a opta, conform wikipedia.