Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 25 Mai 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 16587

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Comportamente "demne" de un oras european

Domnule primar,

Poate ar trebui sa treceti prin piata Unirii, pe la terasa instalata in fata magazinului de incaltaminte Benvenutti.

Ar trebui sa vedeti cu ce nonsalanta se consuma acolo bauturi alcoolice, in buricul Clujului, si asta in conditiile in care daca mergi cu o doza de bere in mina in fata Salii Sportului esti amendat de jandarmi.

Ar mai trebui sa stati o data citeva ore sa vedeti cu celebrii BISNITARI clujeni, dupa ce consuma bere dupa bere, incalziti de alcool si protejati de INEXISTENTA ORICARUI POLTIST fie al Primariei fie al IPJ, incep sa comenteze in termeni vulgari mitocanesti si grotesti trecerea oricarei femei, doamna sau domnisoara, cuvinte murdare pe care urechile clujenilor nu cred ca merita sa le auda.

Este un tratament care nu stiu daca v-ar place sa fie aplicat sotiei dvs., si de care au parte zeci de clujence si vizitatoare ale orasului nostru, si asta pentru ca cineva a aprobat vinzarea alcoolului fix in centrul orasului pe trotuar si cineva aproba si tolereaza EXISTENTA BISNITARILOR de 17 ANI IN ACEST LOC.

Mai mult, dupa ce berile consumate trec de un anumit numar, exista chiar si gesturi de atingere violenta, nu as vrea sa le descriu aici.

ESTE PENIBIL. Turistii care trec pe aici si trec o gramada sunt siderati.

Un centru de oras care se vrea civilizat si in plina reconstructie, domnule primar, este pentru femei riscant si murdar, din cauza faunei financiar-grotesca a Clujului.

www.domnuleprimar.ro