Cantareata nu s-a hotarat inca ce model de rochie va imbraca ori ce incaltaminte si accesorii va alege pentru marele eveniment. De aceea am insotit-o in cateva magazine sa vedem ce ar prefera sa poarte cand va fi mireasa.

A probat patru rochii de la Donna Bianca (bd. Marasesti nr. 125, tel. 330.81.66) si s-a aratat incantata de una din ele, accesorii de la magazinul Alb si Negru (Unirea Shopping Center) si pantofi Mihai Albu.

Cat despre coafura si machiaj, de acestea s-au ocupat Geta Cupsa de la Centro Donna (Calea Dorobanti nr. 69, tel. 210.22.25) si make-up artistul Maria Pricop.

Daca vrea sa fie sexy la nunta, Julia poate opta pentru o astfel de rochie din voal natural si broderie realizata manual, care costa 800 euro. Julia si-a completat tinuta cu accesorii de la Alb si Negru (cercei de 125 lei, manusi din satin, de 60 lei, si jarteluta albastra - 26,70 lei).

Pantofii, creatie Mihai Albu, sunt din satin, voal si cristale Swarovski si costa 1.600 lei. De altfel de la Mihai Albu spune cantareata ca-si va comanda incaltamintea pentru nunta.

Rochia din tafta ecru, cu broderie realizata manual pe deasupra (Donna Bianca, pret: 1.750 euro), a fost preferata Juliei. Cantareata crede ca o reprezinta cel mai bine, pentru ca e usor retro si ii da un aer misterios.

Julia ne-a spus ca ea si Bogdan Jianu intentioneaza sa-si cumpere verighetele de la Paris, dar a acceptat sa ne arate cam ce model ar prefera. Am intrat cu ea la magazinul Micri Gold, unde a probat doua verighete, una semnata

Damiani, din aur satinat cu briliante , in valoare de 3.420 lei. Cea de-a doua a fost o verigheta marca Bvlgari, din aur de 18 carate (3.060 lei).

Intrebata ce coafura si-ar dori pentru ziua nuntii, Julia a optat pentru niste bucle lejere, cu aspect natural. I le-a aranjat Geta Cupsa de la Centro Donna

Simpla si eleganta, rochia bej fara maneci, din voal brodat si matase naturala, costa 750 de euro.

Maria Pricop, make-up artist, i-a aplicat Juliei un machiaj stralucitor, aratandu-i astfel ce combinatii de culori ar putea s-o puna in evidenta in ziua nuntii.

Rochia aurie cu maneca lunga, din voal brodat manual si tafta, pare una de printesa. Este de la Donna Bianca si

costa 800 de euro. Tiara e de la Alb si Negru (230 lei).

Integral in Libertatea