Intelegerea dintre Becali si Copos a fost respectata - dupa finala Cupei, cei doi au semnat actele de transfer ale fundasului dreapta in Ghencea.

"Badoi si-a dorit si in iarna sa ajunga la Steaua. Chiar daca nu a ajuns atunci, mi-a demonstrat ca este un profesionist si a aparat culorile Rapidului, implicindu-se suta la suta", spune patronul George Copos care a primit de la Becali, in schimbul jucatorului, suma de 550 000 de euro.

Celelalte mutari ale Stelei

Atacantul Mihai Gurita, 34 de ani, a anuntat luni ca s-au incheiat toate actele privind transferul sau de la Farul Constanta la Steaua Bucuresti. Trecerea lui Gurita in Ghencea a fost gindita de fostul manager Mihai Stoica. Transferul a costat 100 000 de euro.

Tot astazi, directorul Jiului Petrosani, Ioan Sdrobis a declarat ca mijlocasul Bicfalvi, international de juniori sub 19 ani, va semna si el cu gruparea din Ghencea.

Bicfalvi si Steaua vor semna un contract cu o clauza asiguratoare pentru ambele parti - daca nu va confirma, fotbalistul va reveni la Petrosani.

Despre strainii din lotul lui Olaroiu, patronul a declarat: "Thereau nu mai vrea sa ramina. Andrey? Sa plece! Pe Elton il dau cu 500 000. Pe loc!"