California Dreamin' (nesfarsit) - 1 iunie. Regizor - Cristian Nemescu, film premiat la Cannes, la sectiunea "Un certain regard". Actiunea se petrece in anul 1999, in timpul razboiului din Iugoslavia.

Intr-o mica asezare romaneasca, un sef de gara si in acelasi timp mafiot local, opreste un tren NATO cu echipament militar pazit de soldati americani care traverseaza Romania fara acte de transport, dar avand aprobarea verbala a guvernului roman.

Zodiac - 8 iunie. Un film de 160 de minute, avandu-l ca subiect celebrul criminal Zodiac, care a terorizat orasul San Francisco in anii '60-'70 cu un sir de crime comise aparent la intamplare.

Premonitia - 15 iunie. O drama care ii are ca actori principali pe Sandra Bullock si pe Julian McMahon. Linda Hanson (Sandra Bullock) avea o viata perfecta pana in momentul in care primeste vestea ca sotul ei a murit intr-un accident de masina. Totul devine o nebunie pentru ea in momentul in care se trezeste cu sotul ei langa ea.

Oceans`s 13 - 8 iunie

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (Fantastic Four 2) - 15 iunie. Cei patru fantastici afla ca au de-a face cu o noua provocare: Surferul de Argint soseste pe Pamant cu o misiune distrugatoare.

Live Free or Die Hard (Die Hard 4) (Greu de Ucis 4) - 29 iunie

Transformers - 6 iulie

Harry Potter 5 - Harry Potter si Ordinul Phoenix - 13 iulie

The Simpsons Movie - 27 iulie

Blades of Glory - 3 august

Firehouse Dog - 17 august

Date preluate de pe www.hmultiplex.ro si http://www.imdb.com/