Postata de: Mariana Nitu

La data: 29 Mai 2007

Tip: Reclamatie

Cod: 16664

Benzinarie de cartier, intre frica de cutremur si miros de benzina

Stimate Domnule Primar,

Inainte de a va cere ajutorul vreau sa va felicit pentru tot ce faceti pentru noi,sunteti formidabil! Ati relizat pentru noi cetatenii sectorului in 2 ani cit n-au facut ceilalti primari in 17 ani.Pacat de circul politic actual ptrca ne este teama ca nu va vom mai avea primar . Mai candidati macar un mandat chiar independent. Locuitorii din sector (cel putin din Titan) va iubesc.

Apelez la Dvs cu doleanta deorece am observat ca desi nu tin de primarie anumite societati,stati dupa ei si ii impingeti de la spate sa faca treba buna,desi pina la Dumnezeu te maninca sfintii! (Lucratori de la ADP care stau degeaba daca nu ii urmaresti,etc)

Si acum sa va spun ce ma doare:

1.- Intre Bdul N Grigorescu si str Rotunda in fata blocului Y2 s-a construit cu ani in urma o benzinarie.

Pentru amplasarea acesteia (imi pare rau ca spun din auzite, dar nu este exclus sa fie adevarat) s-au platit bani grei,inclusiv fostului presedinte al asociatiei de locatari,deoarece benzinaria a fost amplasata foarte aproape de bloc si a forat si un put de apa de mare adancime care poate afecta solul pe care este construit blocul.

Constructia benzinariei a fost efectuata dupa cutremurul din 1977 si stam cu frica la un cutrmur.In plus miroase ingrozitor a benzina din cind in cind. Acum ca s-a infiintat garda de Mediu si se mai pot indrepta abuzurile din vremurile haotice de inceput de "democratie", este posibil sa se verifice daca este un pericol aceasta benzinarie pentru bloc si de ce se simte miros de benzina?

2- Pe Bdul Lucretiu Patrascanu nr.9 la blocul Y2 fatada dinspre parcare si bulevard au crescut unii pomi care au ajuns pana la et 3. Fiind prea aproape de fatada crengile aproape intra pe geam. Nu mai poate fi lasat geamul deschis deoarece f usor se pot catara hotii pe crengi si intra in casa. Fatada fiind dimineata spre soare,nu este posibil sa se stea cu geamurile inchise.

Va rog sa interveniti Dvs sa taie crengile la pomi si pe linga fatadele blocurilor nu numai pe bulevarde.

Va multumesc anticipat pentru ajutor si va dorim mereu langa noi

Cu stima M Nitu

www.domnuleprimar.ro