George Michael va canta maine pentru prima oara in Romania, pe Stadionul National „Lia Manoliu” din Bucuresti. Un concert sustinut in cadrul turneului „25 Live”, prin care artistul britanic aniverseaza 25 de ani de cariera si isi promoveaza cel mai recent album, „Twenty five”.

Organizatorii, compania Modus Production, promit cel mai grandios show prezentat pana acum in Romania, de altfel una dintre cele mai mari productii din Europa in acest moment, nominalizata la premiile Brit Awards 2007, la categoria „Cel mai bun concert live al anului”. Managementul artistului va sosi la Bucuresti pe 30 mai.

Artistul promite un spectacol 100a live, cu o orchestra de aproximativ 40 de membri si backing vocals. Loredana Groza va asigura un „intro” de aproximativ 30 de minute, intitulat „Loredana Pop Greatest Hits” si conceput in concordanta cu regulile generale: 100a live si acompaniata de o orchestra de 20 de oameni.

Trupa care va asigura „warm-up-ul” este Simplu, invitata Loredanei Groza. George Michael, care va ajunge in tara abia in ziua concertului, va urca pe scena in jurul orei 21.00 si va canta aproximativ doua ore.

Integral in EvZ