Cel mai mare proprietar si dezvoltator de distributie la nivel mondial, ProLogis, a deschis primul sau parc industrial din Romania. ProLogis Park Bucharest A1 este amplasat la 22 kilometri de centrul Bucurestiului, in comuna Joita (judetul Giurgiu), de-a lungul autostrazii Bucuresti-Pitesti.

Centrul de distributie cuprinde doua cladiri totalizand 53.700 metri patrati, urmand sa se extinda pana la o suprafata totala de 317.000 metri patrati si 12 corpuri de cladiri. Urmatoarea faza a constructiei, constand din doua cladiri cu suprafata totala de 56.000 metri patrati, este programata pentru a doua jumatate a anului in curs.

"Situat intr-o importanta zona industriala din apropierea Capitalei, ProLogis Park Bucharest A1 este un amplasament ideal pentru companii cu nevoi de distributie la nivel local sau paneuropean, nevoi reflectate in cererea constanta primita din aceasta regiune.

Dorim sa pozitionam ProLogis ca furnizor preferat de spatii de depozitare din Romania", a declarat Gary Anderson, presedinte ProLogis pentru Europa.

"Parcul care este deja inchiriat in proportie de 50% va juca un rol important pe piata, ajutandu-i pe clientii nostri sa-si extinda prezenta in aceasta importanta regiune, aflata in crestere economica", a precizat Michael de Jong Douglas, director general pentru Europa Centrala si de Est.

Integral in Romania Libera