Mijlocasul Vladimir Bozovici si atacanul Pierre Boya sunt primele noutati in lotul Rapidului pentru sezonul viitor. Ambii jucatori vin din Serbia, Bozovici de la OFK Belgrad, iar Boya de la Partizan.

In varsta de 25 de ani, Bozovici a debutat in acest an in nationala tarii sale care a disputat primele meciuri oficiale de la afilierea la FIFA.

Atacantul Pierre Boya are 23 de ani si a fost si in vizorul lui Dinamo, antrenorul Mircea Rednic declarand ca il avea de mai mult timp sub observatie. Boya a jucat de patru ori in tricoul nationalei Camerunului si evolueaza la Partizan din 2004, perioada in care a jucat peste o suta de meciuri, marcand 15 goluri.

Conducatorii giulesteni au anuntat ca urmatoarele nume noi din lotul Rapidului vor fi anuntate dupa ce echipa va avea un antrenor principal. Fostul tehnician, Razvan Lucescu, a parasit echipa dupa calificarea in Cupa UEFA.

Rapid s-a despartit imediat dupa finalul campionatului de Ianis Zicu, al carui imprumut de la Inter a expirat, de Viorel Moldovan, retras din activitate si de Vali Badoi, transferat la Steaua.