Presedintele american George W. Bush si-a pierdut ceasul in timp ce facea o baie de multime in Albania, informeaza agentia EFE, care citeaza posturile de televiziune locale. Acestea au difuzat imagini cu liderul american, care - in timp ce saluta multimea - a ramas fara ceasul de la mana. Totusi, purtatorii de cuvant de la Casa Alba neaga informatia ca presedintele si-ar fi pierdut ceasul.

In imaginile prezentate puteti vedea cum Bush a inceput sa dea mana cu admiratorii sai, iar la un moment dat este prins de incheietura mainii stangi, in cadrul urmator aparand fara ceas.

UPDATE: Casa Alba a dezmintit categoric faptul ca Bush ar fi ramas fara ceas in timpul vizitei din Albania, dar relatarile pe aceasta tema sunt contradictorii. Pe de o parte, un purtator de cuvant al Ambasadei SUA la Tirana, citat de Reuters, spune ca presedintele nu si-a pierdut ceasul.

Associated Press il citeaza pe purtatorul de cuvant al Casei Albe, Tony Snow, potrivit caruia presedintele si-a scos ceasul si l-a pus in buzunar, dar si pe un bodyguard albanez care l-a vazut pe un coleg american aplecandu-se si luand ceasul de pe jos.

Iar Fox News citeaza postul Top Channel, potrivit caruia o garda de corp a presedintelui ar fi vorbit cu acesta si i-ar fi luat ceasul din mana. Pe diverse forumuri a aparut si zvonul ca lui Bush i-ar fi fost returnat ceasul in momentul plecarii, pe aeroportul din Tirana.

Vezi imaginile in care Bush ramane fara ceas

Bush s-a intalnit duminica, in localitatea albaneza Fushe Kruje, cu un grup de oameni de afaceri albanezi. Intalnirea a avut loc la o cafenea din oras. Locuitorii din zona au format cozi inca de la primele ore ale diminetii pentru a atinge scaunul pe care a stat Bush, iar presedintele american a fost intampinat de o mare de oameni dornici sa-l vada.

Patania lui Bush aminteste de bancul in care Ceausesc, aflat in avion, isi da seama ca survoleaza teritoriul Romaniei dupa ce scoate mana pe hublou si ramane... fara ceas.