Adrian Nastase a inceput sa posteze pe blogul pus sus de JEG/Darius Groza, la Nastase.Wordpress.com, in dulcele stil nervos, asa cum promisese la “Vorbe grele” a lui Ciutacu. Scurt, suparat si transant. Deocamdata, sunt doua chestii legate de un articol al lui Sever Voinescu, care l-a enervat, si un (alt) ziar, care de asemeni l-a enervat. Presa asta e ceva, dom’le!

S-ar putea ca o parte din dracii lui Nastase sa nu vina insa de la presa, ci chiar de la blog, fiindca deocamdata magistrul de-abia deprinde tainele interfetei de administrare din Wordpress, cu ajutorul unei tinere colaboratoare care s-a aflat alaturi de el si la bine, si la rau timp cativa ani. Ca maine-poimaine-l vedem scotocind dupa RAM pe la vreun second hand...

UPDATE: Si nici n-a inceput bine, ca a aparut si un blog in oglinda, Bombonel.Wordpress.com. Posturile sunt identice, cu exceptia ultimelor randuri, unde e vorba de coada la toaleta familiei Nastase sau sentimente tandre pe care Nastase le-ar nutri la adresa lui Irinel Columbeanu. Acu’ eu zic ca o sa se enerveze de-a binelea.

Hai sa facem pariuri - isi ia grigorestii si pleaca de pe blog sau ramane? Eu zic ca ramane.

Comenteaza pe Media lui Comanescu