Lucrarile la cladirea de birouri Cathedral Plaza de langa Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti raman in continuare suspendate, dupa ce Curtea de Apel din Craiova a amanat judecarea recursului prin care Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti cere sistarea constructiei.

Intr-un comunicat al companiei Millennium Building Development SRL, dezvoltatorul proiectului Cathedral Plaza, se se arata ca aceasta este in continuare in imposibilitatea de a continua lucarile, dupa ce Curtea de Apel Craiova a amanat astazi, 6 august 2007, judecarea recursului pana pe data de 20 august.

"Prelungirea termenului de judecata genereaza pagube din ce in ce mai mari pentru Millennium Building Development SRL, pagube care in ultima instanta vor trebui recuperate.

Ne exprimam convingerea ca instanta va da, in cele din urma, castig de cauza societatii Millennium Building Development SRL, urmand ca lucrarile sa continue pentru finalizarea constructiei, astfel incat sa se limiteze pagubele de natura sociala si financiara deja suferite", se arata in comunicat.

Integral in SMART Financial