Michelle Pfeiffer a fost foarte fericita si recunoscatoare dupa ce a primit marti o stea pe Walk of Fame la Hollywood, informeaza smh.com.au.

Actrita a declarat ca le este recunoscatoare parintilor ei care i-au fost alaturi in momentul in care a hotarat ca vrea sa devina actrita.

“Mama mi-a spus intotdeauna ca trebuie sa fac ceea ce imi place si ca trebuie sa imi construiesc o cariera inainte de a ma casatori. Tata m-a invatat ca in viata poti obtine tot ceea ce iti doresti daca muncesti din greu.”, a spus actrita.

Printre ultimile sale realizari se numara Hairspray, in care Pfeiffer interpreteaza rolul lui Velma Von Tussle si Stardust care urmeaza sa fie lansat in Statele Unite pe 10 august si in care actrita joaca rolul vrajitoarei Laima.

Actorii Paul Rudd (alaturi de care a jucat in comedia romantica I Could Never Be Your Woman) si Jeff Bridges (colegul ei din Baker Boy ) au fost alaturi de Michelle Pfeiffer la ceremonia de marti.

Actrita le-a spus celor doi: “Sunteti doi dintre cei mai draguti barbati din lume”.

Pfeiffer a fost nomilalizata de trei la premii Oscar pentru rolurile interpretate in The Fabulous Baker Boys, Dangerous Liaisons si Love Field.