Matt Damon a devenit cel mai profitabil actor de la Hollywood, depasindu-i pe Tom Cruise si Tom Hanks. Potrivit informatiilor oferite de revista Forbes, Damon aduce 29 de dolari pentru fiecare dolar cu care este platit.

Pe locul doi se afla Pitt, care aduce un profit de 24 dolari pentru fiecare dolar din salariul sau. Locul al treilea este ocupat de catre Vince Vaughn si de actorul din “Piratii din Caraibe”, Johnny Depp. Filmele “The Break-Up” si “Wedding Crashers”, i-au adus faima lui Vince Vaugh, potrivit news.bbc.co.uk.

Tom Hanks, Tom Cruise si Will Smith au adus un profit de 10-12 dolari, in timp ce la sfarsitul listei actorilor se afla castigatorul Oscarului, Russell Crowe, ale carui filme "A Good Year," "Cinderella Man" si "Master and Commander" au fost considerate esecuri ale box office-rilor, aducand doar un profit de 5 dolari, dupa cum informeaza Reuters.

“Cei mai mari actori de la Hollywood nu sunt cei care aduc cele mai mari profituri” a declarat intr-un comunicat Michael Ozanian, senior editor al Forbes. Revista Forbes este de parere ca filmele de actiune au mai mult succes in strainatate in comparatie cu filmele comedie, potrivit Reuters.com.