Marius Moga, in ciclul „Geniali”

Antena 1 se pregateste sa deschida un nou sezon de „Geniali”. Deja s-au filmat cele patru editii si se cauta loc pentru difuzarea lor in grila postului. Show-ul a ajuns la cea de-a treia editie si, pentru un plus de valoare, producatorii au introdus conceptul „Geniali Junior”, care isi propune sa recunoasca meritele artistilor din generatia tanara.

Primul din aceasta serie va fi Marius Moga, cunoscutul compozitor, al carui talent a fost apreciat de specialisti din domeniul muzical. Celelalte trei editii ii au in centru pe Benone Sinulescu, Margareta Paslaru si Stefan Iordache.

Un alt proiect de-al lui Lazarov tot la Antena 1 este „Noaptea erorilor”, un show de divertisment in care vedetele cad in plasa farselor realizate de echipa postului din Baneasa. Emisiunea va fi prezentata de Aurelian Temisan si Ramona Badulescu.

„Surprize” la TVR

Toata lumea se intreaba ce se va intampla cu emisia „Surprizelor” odata cu retragerea Andreei Marin, care urmeaza sa nasca in decembrie. Pana la sfarsitul anului, contractul prevede producerea unei emisiuni saptamanal.

Astfel, echipa „Surprizelor” va filma o editie-doua pe saptamana pentru a avea sfarsitul anului acoperit. Cezar Ion, directorul Departamentului de productie editoriala al TVR, a declarat pentru EVZ ca, ulterior,

„se va incerca gasirea unui alt format de divertisment pentru sambata seara, care sa poata face fata asteptarilor telespectatorilor”, a declarat pentru EVZ.

Integral in Evz