Gheorghe Hagi si-a flatat patronul, imediat dupa victoria cu Zaglebie Lubin: "S-a vazut ca s-au facut schimbarile corecte, gindite. La ultima, introducerea lui Zaharia, am avut acelasi gind pe care l-a avut si cel de sus". Initial, cei prezenti in sala au crezut ca Hagi se refera la Cel de Sus. Dar nu, nu era cazul de majuscule!

Antrenorul se referise la patron, magulindu-l: "Le vede la fotbal!" De altfel, cei doi s-au aflat in acord deplin asupra jocului, ambii laudind perfomanta Stelei: "Am facut un meci extraordinar, echipa este in crestere." Si asa mai departe.

Ticketing system - down!

Sistemul modern de intrare pe stadion nu a functionat. Explicatiile oficiale - dispozitivele de citire electronica a biletelor nu se conectau cu serverul. Oficialii au luat repede de a permite intrarea conform traditiei, prin ruperea tichetelor.

Nu a fost stadion plin, pentru ca sistemul de comercializare a fost unul greoi. Conform unor membri ai galeriei steliste, tichetele nu s-au epuizat din cauza procesului de preluare a datelor personale ale celor care cumparau biletele.

Un patron cum nu vezi in fiecare zi

Robert Pietryszyn, finantatorul lui Zaglebie Lubin, s-a deplasat in incinta arenei fara vreo garda de corp. Inaintea jocului, a coborit la nivelul gazonului, dar a evitat sa calce suprafata verde, ci a ocolit-o.

Dupa intilnire, a venit in sala de conferinte si l-a ascultat cu atentie pe antrenorul Czeslaw Michniewicz. "Ca sa crestem in valoare, trebuie sa jucam cit mai multe meciuri cu parteneri precum Steaua". Jurnalistii polonezi l-au intrebat pe tehnician ce se va intimpla acum cu Zaglebie - va disparea din prim planul fotbalului polonez sau va rezista?

"Depinde de conducere", a raspuns Michniewicz si a coborit privirea din directia patronului sau.

Primul succes

In acest timp, Hagi si-a consumat victoria cu generozitate. "Gata, acum pot vorbi despre BATE Borisov!", a spus antrenorul roman, dar a recunoscut imediat: "Dar nu am ce sa va spun ca nu ii cunosc. Nu am trimis pe nimeni la jocul cu islandezii, pentru ca am vrut ca toata familia sa ramina unita pentru returul cu Zaglebie".

Eliberat de presiune, Hagi a plusat: "Acum, pot sa spun ca vom intra in grupe. Nu avem voie sa nu o facem. Si o sa ii propun un pariu "celui de sus" (nr: Becali). Stiu eu ce pariu..."

Aprecierile lui Hagi

Zapata - "Un mare portar. a stiut sa revina dupa o greseala. In repriza a doua, a salvat doua situatii".

Jocul la constructie - "Am jucat cu mingi direct la virfuri pentru ca ei faceau pressing in 5 oameni. Nu puteam juca scurt in propria treime".

Cuplul Petre-Lovin - "Nu sunt jucatori care sa tina mingea si sa iasa cu pasa scurta. O sa o rezolvam si pe asta".

Constructie - "Ei au avut om in plus la mijloc, au jucat cu 5 contra celor 4 ai nostri. Am vazut acest lucru si la pauza am schimbat asezarea. L-am dat pe numarul 8 de la ei (Mateusz Bartczak) in sarcina cuiva, pentru ca facea tot timpul superioritate".

Golanski - "Mare valoare. E tare la dueluri individuale si loveste bine mingea. calitati foarte bune. Cind va fi "suta la suta", va fi un mare fundas!"