Bestjobs.ro a organizat prima editie a Targului de voluntariat, practica si locuri de munca pentru studenti, la care au participat peste 300 de companii si peste 17.000 de candidati. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 3 iulie - 3 august 2007, ca urmare a succesului inregistrat de editiile trecute ale targului de locuri de munca online.

Peste 300 de companii din peste 20 de domenii de activitate au avut sansa de a-si crea propriul `stand` de prezentare, unde candidatii si-au depus CV-urile la cele 3 categorii: locuri de munca, voluntariat si practica.

Aplicantilor li s-a oferit posibilitatea de a obtine un loc de munca in compania preferata, in departamentul dorit, de a se promova in fata unor companii de elita si, nu in ultimul rand, de a economisi timp si energie. Targul de vara a constituit oportunitatea perfecta si pentru companii de a recruta tinere talente.

Recordul de aplicari a apartinut companiilor din Media, cu peste 1.400 de aplicanti / companie, urmate de cele din domeniul farmaceutic si IT, cu cateva sute de aplicari/companie.

Integral in SMART Financial