Solutiile de securitate ale companiei Trend Micro sunt cele mai performante in protejarea calculatoarelor in fata unui numar din ce in ce mai mare de amenintari informatice, se arata intr-un studiu efectuat de Consumer Reports pentru piata din Statele Unite.

Aplicatiile de securitate Trend Micro au surclasat produsele rivale de la Symantec si McAfee, fiind apreciate pentru acoperirea mai larga a riscurilor informatice cu care se poate confrunta un utilizator atunci cand navigheaza pe Internet sau isi desfasoara lucrul in mediul electronic.

In Romania, GECAD NET este unic distribuitor pentru aplicatiile software Trend Micro. "Suntem multumiti de evolutia produselor de securitate Trend Micro pe piata autohtona, mai ales de cele destinate intreprinderilor, atat mici si mijlocii cat si de tip enterprise.

Desi perioada nu s-a incheiat inca, estimam ca in primele 9 luni ale acestui vom fi inregistrat o crestere a incasarilor din vanzarea de solutii de securitate Trend Micro cu 22-25% fata de aceeasi perioada a anului trecut", a spus Gabriela Mechea, director general al GECAD NET.

SMART Financial