Whitney Houston si Bobby Brown au luat cina impreuna marti seara, insa acest lucru nu inseamna ca cei doi au din nou o relatie, informeaza people.com. Proprietarii restaurantului Joe's Crab Shack au ramas surprinsi in momentul in care Brown si Houston, care au divortat in luna aprilie, au aparut impreuna in restaurantul lor.

Cei doi au purtat o conversatie placuta in timp ce au luat cina. Mai mult, Whitney si Bobby au facut poze si au dat autografe persoanelor prezente in restaurant.

Managerul general al restaurantului, David Evans, a declarat: “Whitney Houston si Bobby Brown au luat masa aici. Din ceea ce am vazut, cred ca s-au simtit bine.”.

Cu toate ca cei doi au divortat si au avut cateva dispute in ceea ce priveste custodia fetitei lor si pensia alimentara, apropiatii lor sustin ca Brown (38 de ani) si Houston (44 de ani) au ramas prieteni.

Un membru al familiei lui Brown a declarat: “Inca sunt in relatii bune. Nu se urasc unul pe celalalt. Insa nu va asteptati sa redevina un cuplu. Au trecut prin multe impreuna, au un copil, asa ca trebuie sa se intalneasca din cand in cand sa discute anumite lucruri.”.