Jessica Biel se teme de momentul in care tatal si fratele sau vor viziona scenele sale nude din noul sau film. Actrita, care in momentul de fata se intalneste cu Justin Timberlake, interpreteaza un numar de streaptease in filmul ” Powder Blue” si se teme de reactia familiei sale.

“Ma tem de felul in care familia mea va reactiona” a declarat Biel pentru revista Glamour, specificand ca este ingrijorata in special de faptul ca membrii masculini ai familiei vor viziona scenele.

“Nu voi fi complet goala in film. Nu m-am decis asupra nuditatii. Este ceva dificil. Ma gandesc dar este un lucru infricosator” a spus actrita, relateaza lse.co.uk.

In ciuda faptului ca se afla pe primul loc in topul celor celor mai sexy femei ale acestui an, “100 Sexiest Women 2007” facut de revista Stuff, actrita nu este foarte sigura in ceea ce priveste corpul sau.

“Cu siguranta nu ma trezesc dimineata si spun ‘Wow sunt cea mai sexy femeie in viata’”, declara Biel, potrivit careia picioarele sale reprezinta partea care ii displace cel mai mult, adaugand ca acestea puteau fi putin mai lungi si mai subtiri.