Iubirea mea, cåt o sa ma costi? Vremuri grele pentru Roman Abramovici, ocupantul locului 11 in topul Forbes al celor mai bogati oameni ai lumii. A fost dragostea pentru Irina, blonda insotitoare de bord care i-a furat “in zbor” inima lui Abramovici.

Cei doi si-au unit destinele in 1991 si s-au despartit 15 ani mai tårziu, un divort care l-a costat pe guvernatorul de Ciukotka nici mai mult, nici mai putin de 7 miliarde de euro.

A doua iubire a fost clubul de fotbal Chelsea, care a inceput din nou sa cåstige trofee dupa “tratamentul” aplicat de noul patron si pentru care a platit, cel putin påna acum, 520 de milioane de euro.

Ultima pasiune - Daria Jukova, fosta manechin, in prezent studenta la Londra si viitoare creatoare de moda, femeia cu ochi de smarald si picioare lungi, dar care ameninta sa faca un cosmar din viata oligarhului rus. De ce? Dasa este o maniaca a cumparaturilor. Ultima escapada de acest gest a costat 80.000 lire sterline, sau 118.000 de euro.

Daria, proprietara unei locuinte la Londra de 1,5 milioane de lire sterline, daruit de parintele ei, bun prieten cu Abramovici si cu importante afaceri in lumea petrolului, si-a imbogatit garderoba cu cåteva hainute, ceva bijuterii si cosmetice.

Dar picatura care a umplut paharul au fost cele 15 exemplare, sustin apropiatii Dasei, de genti model La Vie, create pentru Trussardi de Lavinia Borromeo. A fost momentul in care Abramovici a spus: påna aici si a redus din “greutatea” cartii de credit a iubitei sale, buna prietena, printre atlele cu Paris Hilton, alta mare pasionata de shopping.

Recordul ei, aflat de presa, a fost de 30.000 de dolari intr-o zi. Ramåne de vazut daca Daria va reusi sa se adapteze regimului de austeritate impus de Roman Abramovici.