La primul sau meci integral pentru Los Angeles Galaxy, englezul David Beckham nu a putut impiedica esecul formatiei sale, desi a pasat decisiv la trei goluri, dupa trei faze fixe, doua cornere si o lovitura libera.

Fostul atacant al lui Aston Villa, columbianul Juan Pablo Angel a deschis scorul pentru gazde, dar californienii au preluat conducerea dupa doua reusite ale lui Carlos Pavon, care a punctat din centrarile lui Beckham dintr-un corner si o lovitura libera.

Gazdele, antrenate de Bruce Arena, fostul selectioner al nationalei Statelor Unite, au preluat conducerea si s-au distantat la 4-2, dar echipa al carei capitan a fost din nou Beckham a reusit egalarea, golul patru fiind reusit dupa o noua centrare a englezului, din corner.

Cu doua minute inainte de final, Angel a adus victoria lui New York Red Bulls, care pastreaza gazdele pe locul 3 in conferinta de est, in timp ce Los Angeles ocupa locul 5, penultimul in seria de vest din MLS.

Mania Beckham a cuprins si New Yorkul, peste 66.000 de spectatori venind pe Giants Stadium, unde media la meciurile lui Red Bulls era de 11.500 de privitori.

Pentru Beckham urmeaza doua meciuri in tot atatea zile. Miercuri, el va face parte din lotul nationalei Angliei care va intalni intr-un joc amical Germania, pe stadionul Wembley din Londra, iar joi are programat un meci in campionat cu LA Galaxy care intalneste pe teren propriu pe Chivas USA, echipa la care evolueaza si romanul Alexandru Zotinca.