Cei patru jucatori au fost trimisi la echipa a doua unde vor ramane pana la terminarea contractelor. Decizia a fost luata de patronul Adrian Mititelu care a mentionat ca alti doi jucatori vor fi amendati cu cate 10.000 de dolari. Deciziile vin dupa a treia infrangere consecutiva a Universitatii Craiova, esec care s-a soldat si cu demisia antrenorului principal, Florin Cioroianu.

"Am considertat ca pentru binele echipei, sa se insanatoseasca, trebuie sa luam niste masuri indiferent de nume. Dina, Stoica, Gargalie si Saceanu sunt exclusi din lot si pe toata durata contractului vor merge la echipa a doua. Pot sa faca acolo ce vor: sa mearga la pescuit, sa vina cu femei, nu ma intereseaza. In acelasi timp, sunt netransferabili.

Puteam, bine mersi, sa pastrez secretul, sa-i pun pe lista de transferuri si sa iau un milion si jumatate, doua milioane de euro pe ei. Dar nu ma intereseaza banii, vreau curatenie la echipa. Au incercat sa submineze clubul si sa creeze spirit de gasca la echipa. Au dorit sa-si impuna regulile lor si au adus prejudicii clubului", a spus Mititelu.

Capitanul Dorel Stoica a refuzat sa fie titular in partida cu Pandurii Targu Jiu, motivandu-si decizia prin forma proasta prin care trece si prin faptul ca toate rezultatele proaste i se sparg lui in cap.