Steaua a reusit sa paraseasca Ardealul fara gol primit, desi a jucat 80 de minute cu un jucator mai putin, Dorin Goian fiind eliminat in minutul 11, pentru un fault ca ultim aparator. Mai mult, Eugen Trica a ratat un penalti in minutul 72, parat de Zapata.

In minutul 4 Mihaita Plesan s-a accidentat dupa un contact cu Semedo si a fost inlocuit de Bicfalvi. Mijlocasul stelist a fost transportat la spital, primul verdict fiind fractura de peroneu, care l-ar tine pe Plesan in afara terenului de fotbal pentru sase luni.

Plesan a jucat pentru a doua oara contra lui CFR in debutul de sezon, dupa meciul in care a evoluat pentru Poli Timisoara in etapa a doua cand a marcat doua goluri.

Dorin Goian a fost eliminat in minutul 11, pentru un fault ca ultim aparator asupra lui Didi, la 20 de metri de propria poarta. Trica executa in zid lovitura libera rezultata.

Cea mai mare ocazie de gol a partidei a fost ratata de Didi in debutul reprizei secunde. Atacantul clujean a scapat singur spre poarta lui Zapata dar s-a grabit si a sutat de la 12 metri, in portarul columbian al Stelei.

Dupa ce portughezul Leao a fost lovit in prima repriza si a sangerat la nas, repriza secunda a inceput cu accidentarea lui Nesu care a primit o lovitura in cap de la Semedo, avand o rana deschisa pe frunte. Nici Golanski n-a scapat, fiind obligat sa paraseasca terenul dupa o intrare dura a lui Trica. In locul sau a fost trimis Badoi.

In minutul 72, Semedo a fost faultat in careu de Nesu, iar Augustus Constantin a dictat penalti, ratat de Eugen Trica. Acesta a trimis telefonat, Zapata ghicind coltul si respingand in lateral.

Patronul stelist Gigi Becali a parasit stadionul imediat dupa penaltiul acordat clujenilor. "Am motivele mele sa plec. Si ce daca a ratat? Abia astepta sa intre unul in careu ca sa dea penalti", a spus Becali la plecarea de la stadion.

Dupa joc, Becali s-a dezlantuit la adresa antrenorului Gheorghe Hagi: "Eu i-am zis lui Hagi sa joace cu Radoi la marcaj si el nu m-a ascultat. De acolo a plecat totul in partida cu CFR, si eliminarea si penaltiul. Atat i-am cerut lui Hagi. Goian si Radoi fundasi, Ovidiu Petre la mijloc. Pai, eu nu bag milioane de euro ca sa nu ma asculte. Nu ma asteptam la asa ceva.

Cand iti cere un patron un lucru, faci si gata, ca eu ii dau 400.000 lui, nu el mie. Nu face ce ii spun, pleaca. Si lui Zenga si lui Protasov cand le-am cerut ceva au facut. Vreau sa fiu respectat pe banii mei. Nu mai vorbesc cu el pana cand vom ajunge in Liga Campionilor. Daca vom ajunge. Hagi a facut din Steaua o salata de vinete", a declarat Becali la sport.ro.

Steaua este foarte aproape sa-l aduca de la Cluj pe atacantul Romeo Surdu. Managerul general Adrian Ilie a avut deja discutii cu jucatorul si cu impresarul acestuia care si-au dat acceptul de a veni in Ghencea, urmand ca si cele doua cluburi sa ajunga la o intelegere. Surdu nu face parte din planurile lui Ioan Andone pentru actualul sezon iar contractul sau cu CFR expira vara viitoare.

Cu o ora inainte de meci, jandarmeria a trebuit sa intervina intr-un conflict intre cele doua galerii.