Invitat la Robert Turcescu (emisiunea "100%", RTV), finantatorul Stelei Gigi Becali a scos la un moment dat contractele pe care le-a semnat cu Gheorghe Hagi. In momentul in care realizatorul a inceput sa citeasca din hirtii, Becali a retras actele: "Ia nu mai citi, ca ma trezesc ca ma da Hagi in judecata si imi cere un milion!"...

Hagi are doua contracte cu Steaua - unul de 50.000 de euro anual, iar celalat este unul de imagine si se ridica la suma de 350.000 de euro (de asemenea anual).

"Nu ma intereseaza decit sa iau banii! 30 de milioane de euro! Asta este Liga Campionilor! Si nu pot sa risc sa il las pe Hagi sa imi puna in pericol obiectivul!", spune Becali, confirmind o data in plus ca un nucleu de jucatori (cu Mirel Radoi in frunte) nu il sustin pe antrenor.

"Ce-o sa fac daca nu pleaca si daca il pune pe Radoi unde vrea el?... O sa il dau afara", spune finantatorul trupei din Ghencea: "Lasa-ma cu contractele! Eu lucrez dupa evenimente, dupa cum merg evenimentele".

"Sunt un dresor de oameni", "ma framinta neamul asta romanesc", dar "am nevoie de aia 30 de milioane de euro ca sa fiu puternic" - reprezinta citeva dintre propozitiile emise de patronul Stelei care a incheiat evocind viitorul, in cazul in care "s-ar intoarce roata" - "ma intorc la oi, ce, e asta o problema?"