De ceva timp, este o moda: vedetele care au succes intr-un domeniu vor sa demonstreze ca se pricep si la altceva. Starurile rock, de exemplu, se viseaza mari actori, iar sportivii - cantareti. Din pacate, la foarte putini le reusesc aceste schimbari de cariera. Site-ul Askmen.com da cateva exemple de „asa nu”.

Primul in top - Michael Jordan, care a trecut de la baschet la baseball. Se intampla in 1993, cand cel supranumit „Air Jordan” sau „His Airness” a renuntat la baschet si a vrut sa-si urmeze un vis: sa joace in liga profesionista de baseball. Nu a reusit sa faca performanta, capatandu-si porecla de „Err Jordan”.

Pe locul 2, Garth Brooks. Cantaretul de muzica country a cochetat cu rock-ul. A lansat albumul In The Life of Chris Gaines, care s-a dovedit un esec total. Desi interpretul s-a intors la stilul country, experimentul Chris Gaines este o parte intunecata a carierei sale.

Pe locul 3, Madonna. Interpreta si dansatoare talentata, Madonna si-a incercat norocul si ca actrita. Din toate filmele in care a jucat, criticii sunt de parere ca cea mai buna interpretare a avut-o in Desperately Seeking Susan (1985), un film usurel in care juca rolul unui personaj care ii semana.

Pe locul 4, Steven Seagal, din actor in vanzator de bauturi energizante. Din 1988 pana in 1995, Steven Seagal a fost unul dintre cele mai bine cotate staruri de la Hollywood. In urma cu 2 ani, a lansat propria linie de bauturi energizante - „Steven Seagal’s Lightning Bolt”.

Pe locul 5, un alt jucator de baschet care a devenit, de data asta, rapper. Este vorba de Shaquille O’Neal. Oricat de imposibil ar parea, cel care a fost de patru ori campion in NBA a lansat sase albume, cele mai notabile fiind Shaq Diesel si Shaq Fu: Da Return. Incercati sa ascultati o piesa de-a lui. Versurile spun totul.

Pe locul 6, Lance Bass. Fostul component al trupei 'N Sync a devenit astronaut. In 2002, a facut o schimabre majora. A facut un antrenament de cosmonaut in Rusia si urma sa zboare in spatiu, insa nu a reusit sa stranga cei 20 de milioane de dolari sa-si achite calatoria.

Pe locul 7, Bob Dole, fost senator republican, s-a oferit sa fie cobai in laboratoarele in care a fost produs medicamentul Viagra. Fostul candidat la presedintia SUA a devenit, oficial, sustinator al pastilei albastre. Asemeni lui au fost si fostul mare fotbalist Pele, precum si celebrul actor Paul Newman.

Pe locul 8, Jennifer Love Hewitt, o actrita care a incercat sa cante. Ea a realizat intai un album solo, care a fost distribuit numai in Japonia. Acestuia i-au urmat alte patru. Curios este faptul ca nu a reusit sa aiba niciun hit.

Mariah Carey, pe locul 9. Nu s-a multumit cu performanta de a fi singura cantareata care a urcat de 17 ori pe locul 1 in U.S. Billboard Hot 100. A vrut cu orice pret sa se faca actrita. O revista americana scria despre ea: “Cand vrea sa transmita o emotie de orice fel arata de parca si-ar fi pierdut cheile de la masina.”