Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, s-a impacat cu Mihai Stoica dupa ce fostul manager al echipei din Ghencea l-a vizitat acasa pe patronul stelist, a declarat Realitatea TV.

Mihai Stoica, care in acest moment ocupa functia de presedinte al echipei Unirea Urziceni, s-a deplasat la locuinta lui Becali din Aleea Alexandru unde cei doi "au discutat ca doi buni prieteni".

Potrivit Realitatii TV, Gigi Becali afirmase saptamana trecuta ca Stoica "e cea mai mare jigodie", "putin nebun, nerecunoscator si fara caracter". Fostul manager al Stelei replicase la acuzatiile de furt insinuate de Becali, dar si facuse afirmatii suparatoare pentru latifundiar in conflictul cu Hagi.

Stoica declarase ca “Gigi Becali are nevoie de un mascarici la Steaua ca sa ii dicteze echipa" si ca el pastreaza biletelele pe care finantatorul i le dadea lui Olaroiu in care scria echipa.

"Eu si acum mai am biletelele... aveau si mici greseli de ortografie. Le pastrez chiar daca a scris Ochirosii in doua cuvinte", afirmase Stoica, adaugand ca "il dominase total" pe Becali cat activase la Steaua.