Tehnicianul Florin Cioroianu si-a dat sambata demisia din functia de antrenor al Universitatii Craiova, dupa esecul de pe teren propriu cu Unirea Urziceni din etapa a cincea. Cioroianu parasise banca tehnica a Craiovei si dupa runda trecuta, dar conducerea administrativa il convinsese sa ramana. De aceasta data, decizia sa este irevocabila.

Interimatul va fi asigurat la jocul cu Rapid, din etapa a sasea, de Daniel Mogosanu care a fost antrenor secund in mandatul lui Cioroianu. Dupa jocul cu giulestenii, in pauza competitionala creata de meciurile echipei nationale, consiliul de administratie va numi un nou antrenor principal.

"Ii multumesc lui Florin pentru tot ce a facut la echipa, insa a spus ca vrea sa vina un alt antrenor pentru a scoate echipa din aceasta situatie. Cioroianu ramane la dispozitia clubului. Raman la parerea ca a fost unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-am avut in cele 26 de luni de cand am preluat echipa", a declarat Adrian Mititelu, presedintele Consiliului Director al Unviersitatii.

Modificari au aparut si la nivelul lotului, in care au reaparut jucatorii Mihai Dina si Robert Saceanu, reprimiti la prima echipa dupa ce in urma cu o saptamana fusesera trimisi, alaturi de Dorel Stoica si Constantin Gargalie, la formatia Primavera, echipa de tineret a Universitatii. Ultimii doi jucatori raman insa la formatia secunda.