BCR Asigurari de Viata a inregistrat, in primul semestru al anului, o valoare a primelor brute subscrise de 36,5 milioane RON, in crestere cu 112,5% fata de perioada similara a anului trecut. Valoarea activelor companiei a crescut cu peste 244,2%, ajungand la 128,5 milioane RON, in numai 2 ani de activitate.

"Aceasta crestere semnificativa se circumscrie trendului ascendent pe care compania si l-a propus pentru anul acesta si se datoreaza dezvoltarii retelei teritoriale sustinute de o strategie de marketing si vanzari bine fundamentata", a declarat Florina Vizinteanu, presedintele BCR Asigurari de Viata.

BCR Asigurari de Viata este o companie membra a Grupului BCR ce a fost infiintata in octombrie 2005. BCR Asigurari de Viata a fost autorizata, in acest an, ca administrator de fonduri de pensii facultative iar primul fond lansat se numeste BCR - Prudent.

"Fondul are un grad de risc scazut si se adreseaza persoanelor care prefera un plasament prudential, punand pe primul loc siguranta capitalului si beneficiind de o crestere stabila a investitiei", afirma reprezentantii firmei.

Integral in Smart Financial