Cosmote va lansa miercuri un pachet preplatit, cu card SIM inclus, in valoare de doi euro, se arata intr-un comunicat al operatorului de telefonie mobila. Utilizatorii noii cartele vor avea un credit initial de un euro, care poate fi reincarcat cu valori cuprinse intre 3 si 30 de euro, la care se aplica un bonus de 20% din valoarea reincarcata.

Utilizatorii au posibilitatea de a opta, in functie de necesitatile de comunicare, pentru una din cele trei extraoptiuni disponibile in prezent.

Astfel, ei pot alege lunar 300 de minute, 300 SMS-uri si 50 MMS-uri catre orice numar din reteaua Cosmote, alaturi de 50 de minute in reteaua Romtelecom, in timp ce alta extraoptiune include 400 de minute si 400 de SMS-uri in retea, lunar, catre cinci numere Cosmote.

Cele doua extraoptiuni sunt tarifate cu cate cinci euro pe luna timp de un an, au declarat reprezentantii operatorului pentru HotNews.ro.

Utilizatorii care opteaza pentru cea de-a treia extraoptiune beneficiaza de 150 de minute si 150 de SMS-uri pe luna, in reteaua operatorului de telefonie mobila, pentru trei euro credit pe luna timp de un an.

Potrivit reprezentantilor companiei, clientii care aleg noul pachet preplatit beneficiaza de un tarif unic de 0,16 euro pe minut, iar apelurile catre un numar favorit sunt facturate cu 0,10 euro pe minut.

Utilizatorii noii cartele au acces la toate serviciile disponibile pentru cartelele preplatite.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote, s-a lansat pe piata romaneasca in luna decembrie a anului 2005. La jumatatea acestui an, compania avea peste 2,21 milioane de utilizatori. Grupul Cosmote are o prezenta extinsa in tarile din sud-estul Europei, unde inregistreaza un numar total de peste 12,2 milioane utilizatori.