Steaua a invins la limita pe FC Vaslui, unicul gol al intalnirii venind, pentru a cata oara in actuala stagiune, in urma unei faze fixe, o lovitura de colt, executata excelent de Nicolita, pentru Ionut Rada, care a trimis cu capul in plasa.

Per ansamblu insa, prestatia Stelei a fost modesta, in seria celor din acest debut de sezon, iar vizita lui Arsenal, de marti, da cu siguranta frisoane in Ghencea.

Vezi aici o galerie foto Steaua-Vaslui 1-0

"E o victorie muncita. Echipa a dat totul si e foarte important ca suporterii sa inteleaga ca nu e frumos ca, stelist fiind, sa joci si contra lor. Avem nevoie de sustinerea lor. Cand jucatorii sunt fluierati, cand in ziare citesc numai de scandal credeti ca e un moment frumos? Fiecare jucator stie ca nu e un moment usor. Daca greseste o pasa, toata lumea il fluiera."

Massimo Pedrazzini - antrenor Steaua

"Este normal sa am mai mult decat o unda de tristete. Cu putina sansa si noroc puteam scoate un rezultat de egalitate, care nu stiu cat de echitabil ar fi fost. Steaua era preferabil sa faca un egal cu Vaslui si probabil avea sanse mai mari cu Arsenal. Asa nu le dau nicio sansa. Steaua a jucat cum trebuie sa joace, a avut si un vant cald din pupa...Intelegeti ce vreau sa zic."

Adrian Porumboiu - finantator FC Vaslui

Etapa a 9-a in Liga 1: rezultate, clasament actualizat, program, televizari

Massimo Pedrazzini a inceput fara Dica, lasat pe banca, si fara Lovin si Goian, nerefacuti dupa accidentari mai vechi, Steaua dominand steril inceputul de joc.

Ovidiu Petre a fost huiduit de catre public la fiecare atingere a balonului, suporterii taxandu-l pentru zvonurile conform carora a fost unul dintre artizanii debarcarii lui Hagi de la conducerea echipei.

Prima ocazie importanta de joc i-a apartinut lui Zaharia, autorul hattrickului de la Bacau, dar de aceasta data varful Stelei a avut in fata un portar valoros, Haisan blocand in minutul 17 sutul sau puternic din afara careului.

Cea mai mare sansa de gol din prima repriza a apartinut moldovenilor. In minutul 34, Gheorghiu a prins un sut sanatos de la 25 de metri, usor lateral stanga, mingea a lovit incheietura barelor din dreapta portii lui Zapata.

Pedrazzini l-a trimis si pe Nicolae Dica in teren, si in minutul 45 decarul Stelei a pasat ideal pentru Surdu, care a lovit insa stalpul lateral al portii lui Haisan.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 65 de Ionut Rada, aflat la prima reusita in tricoul Stelei. Rada a inscris dupa un corner executat de Nicolita, dar la aceasta faza, moldovenii erau doar 10 pe teren, fundasul central Stefan Mardare primind ingrijiri medicale pe margine dupa ce receptionase in figura o minge de la Surdu.

In final, vasluienii au iesit mai mult in ofensiva, dar nu au reusit sa puna in pericol poarta lui Zapata, iar in minutele de prelungiri, Nicolae Dica putea marca dintr-o lovitura libera de la 18 metri, unghi de 45 de grade, insa Haisan a respins de langa bara.

Steaua a castigat din nou in Liga Intai dupa patru partide fara victorie in care a realizat trei remize (cu CFR Cluj, Rapid si UTA) si a fost invinsa la Urziceni.