FILMUL SPAGII INTEGRAL Secventele din filmul "Spaga lui Remes" care n-au aparut la TVR

de Andrei Mincu, Bety Blagu     HotNews.ro
Joi, 11 octombrie 2007, 0:00


Descarcarea carnatilor si a palincii

Doua inregistrari, avand un total de aproape 21 de minute, postate pe site-ul dailymotion.com, par sa fie filmul integral din care televiziunea publica a difuzat miercuri cateva minute, provocand demisia ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remes.

In afara secventelor prezentate de TVR 1, mai pot fi vazute imagini din momentul in care au fost livrate palinca si carnatii, dar si modul in care Muresan si-a pregatit replicile pe care le spune de cateva zile.

Mai sunt redate cateva inregistrari de conversatii telefonice din care reiese ca valoarea contractelor pe care Ciorba voia sa puna mana prin licitatii era intre 80 si 100 de milioane de RON.

Vezi mai jos cele doua filme si transcrierea momentelor principale


Prima inregistrare


 • 31 august - Licitatia de 35 milioane

  Ciorba ii explica lui Muresan ca “a aparut o lucrare” in valoare de 35 milioane la Vilcea

  Ciorba: “E mare, groasa de tot. La aia numai el... daca ar putea el acolo, ar fi o treaba grozava.” (vezi minutul 1:48).

  Muresan se revolta ca presedintele PNTCD Valcea, Minodor Vasiloiu, sef de ocol silvic in judetul Valcea, nu l-a informat : “Pai, de ce dracu nu mi-o zis asta, ma? Ca doar asta-i sefu acolo. Nu mi-a spus Minodoru lu’ peste ca doar el e seful acolo."

  Muresan este sigur ca "silvicii" tin tot de Ministerul Agriculturii. "In continuare ma concentrez pe Vilcea si pe Satu Mare si pe banii de la alea doua. Deci astea-s chestii, trebuie sa le discut cu el”, povesteste Muresan despre subiectele pe care le va discuta cu Remes (vezi min. 3:11).

 • 10 septembrie - Ciorba cumpara pentru Remes un vitel si un purcel

  Intr-o discutie telefonica cu o femeie a carei identitate ramine necunoscuta, Ciorba ii spune ca ar avea nevoie de “un vitel si un purcel cam de 60 de kilograme”. Motivul? Ciorba ii explica clar: ”Joi seara trebuie sa ma vad cu Remes. Si toate, intelegi? (vezi min 5:00)

 • 11 septembrie - Ocupat cu imparatu'

  Ciorba ii explica la telefon unui barbat ca a fost prins cu treburi, printre care aceea de a-i pune lui Mitut niste bani la posta, pentru ca in ziua precendenta a fost cu "imparatu'". (vezi min 5.24)

  In continuare Ciorba vorbeste despre necazurile cu purcelul si vitelul pentru Remes. “Acum am dat telefon ca imi trebuie purcel si vitel. Miine trebuie facute, joi ma duc la imparatu' cu ele si... asta-i treaba”.

 • 13 septembrie - Cirnatii si palinca in drum spre frigiderul lui Remes

  Muresan o suna pe Steliana, sotia lui Remes, si o informeaza ca “ are niste chestii de pus in frigider” si o intreaba cine este acasa. Sotia lui Remes ii spune ca e in Bucuresti si ca acasa, la Baia Mare, e doar menajera. Muresan o roaga sa-i dea un telefon si sa-i spuna ca vine el cu “niste chestii de pus in frigider”. (vezi min. 6:00).

  Sotia lui Remes este de acord, nu intreaba de la cine si pentru ce, nu este mirata, ba chiar se arata incintata.

 • 13 septembrie - Muresan ii umple frigiderul lui Remes

  In inregistrarea video, fara sonor, apare Muresan la vila lui Remes, carind “chestiile de pus in frigider”. Impreuna cu Ciorba, cei doi cara vioi niste lazi la vila lui Remes. Le baga inauntru, iar Muresan alearga sa ia altele. Pare a se simti foarte bine. (vezi min. 6:38)

 • 23 septembrie - Scena completa a plicului. Muresan baga plicul intr-un dosar.

  Din imaginile prezentate de TVR in legatura cu intalnirea de pe terasa Dorobanti lipsesc secvente precum cea in care Muresan pare sa-i dea ceva lui Remes (posibil un plic - vezi min. 7:17). De asemenea, lipseste momentul in care Muresan l-a sunat pe Ciorba si i-a spus sa vina in Piata Dorobanti.

  In intilnirea dintre Muresan si Ciorba se vede foarte clar cum cei doi studiaza cu atentie o serie de hirtii A4, Ciorba explicindu-i indelung ceva. (vezi min. 8:19) Muresan urmareste concentrat. Hirtiile sunt bagate intr-un dosar, apoi Ciorba, deschide servieta, scoate un plic indoit la capete, se vede ca plicul e separat de hirtii, si i-l da.

  Muresan il impinge in dosarul cu hirtiile. Nu se observa nici un gest de refuz. Cei doi se despart, camera insista pe locul unde s-a facut transferul, care ramine gol. Muresan ia dosarul sub brat si pleaca.

  A doua inregistrare


 • Tot 23 septembrie

  Cea de-a doua inregistrare gasita incepe cu Muresan care se intoarce pe terasa unde-l astepta Remes. Urmeaza discutia despre bani si scena in care Muresan ii cere lui Remes sa-si deschida servieta, scena care a fost transmisa pe TVR.

  Secventele contrazic afirmatiile de acum ale lui Muresan, care sustine ca a refuzat plicul.

  In zilele urmatoare au loc o serie de convorbiri telefonice intre Ciorba, Muresan si Remes despre pozitiile pe lista ale licitatiilor. Din filmul TVR lipsesc convorbirile despre valoarea contractelor pentru care se cerea interventia lui Remes. Este vorba despre sume intre 80 de milioane si 100 de milioane lei noi.

 • 5 octombrie - Muresan isi pregateste apararea in fata procurorilor.

  Din transmisia TVR lipseste o parte importanta, din care reiese modul in care Muresan intentiona sa-si pregateasca apararea in fata procurorilor, in cazul in care latul se stringe. Multe din replicile fostului ministru se regasesc in afirmatiile din aceste ore.

  Redam integral transcrierea discutiei nedifuzate de TVR (vezi min. 7:40 - 10.07).

  Ioan Muresan- Deci Ghita, asta-i problema, au ascultat telefoanele si singurul loc in care ne pot prinde cu ceva este cand eu am dat, am vorbit la Zalau cu el si i-am dat numarul firmei tale. Numele, atunci e chestia, singura.
  G.C. - Da, da...
  I.M. - ...ca eu prin telefon nu vorbesc nimic, tu stii foarte bine. Si ti-am zis tot timpul “Ghita, nu vorbim nimic”
  G.C. - Vaaai, tipe-i Dumnezeu pe telefoniste, ca telefon nu-mi mai trebe altu’...
  I.M. - Da’ tu sa stai, linisteste-te, da-i in pizda ma-sii. Da-i in pizda ma-sii, ca nu se intampla nimic. Stai linistit.
  G.C. - Da.
  I.M. - No, si pe mine m-or chemat. Acuma... e un pic o problema aicea, ca io vad ca ei se grabesc, deci aia-i toata treaba. Deci, citatia e cu data de 5 pentru 9. Procedural sunt cinci zile, da’ sa vorbiti si voi cu avocatul vostru. Deci cu cinci zile inainte trebuie sa dea asta. Nu-s cinci zile, sint numai patru.
  Deci, practic n-ar trebui sa asta...Eu nu ma duc, pentru ca eu maine plec la Baku...
  G.C. - Asa...
  I.M. - Intelegi? Eu, oricum, lipsesc o saptamana, Corina le-a zis ca nu-s acasa...
  ..................
  I.M. - Acuma...Deci noi trebuie sa ne pazim pentru urmatoarea chestie, Ghita. Noi avem... Ce pot ei sa aiba?
  G.C. - Asa...
  I.M. - Ei pot sa aiba convorbirile telefonice in care o singura data el m-a sunat si io i-am spus numarul firmei si m-oi gandi io ce sa zic, ca de ce chestia asta. Tu zici asa...
  G.C. - Asa...
  I.M. - ...Domnule, eu pe domnul Muresan il cunosc dinainte de a fi ministru..
  G.C. - Pai si normal!
  I.M. - Asa...
  G.C. - S-o cunoscut socru’ meu...
  I.M. - Socrii mei is prieteni de familie cu ei...
  G.C. - C-asa o si fost, ca prin ei i-am cunoscut...
  I.M. - ... vin si pe la noi... exact, de ani de zile...io ma mai duc pe la el, ii mai duc o horinca, ii mai duc nu stiu ce, da’ numa noi suntem prieteni de familie. Acum m-am mutat si io acolo, ne vizitam, nu stiu ce
  G.C. - Da.
  I.M. - Deci asa facem.
  G.C. - Da, da, da.
  I.M. - Eu zic asa: “Eu pe Ghita il stiu de nu stiu cind, si pe Remes il stiu ca suntem prieteni de familie, sigur ca vorbesc cu el, sigur ca discutam politica, sigur ca nu stiu ce”, Stii? Deci, asta-i problema, nu-i de sarit in foc. Dom’le, eu am castigat licitatia, io de pe Internet am luat-o. Tu asa zici!
  G.C. - Da, da.
  I.M. - Dom’le, eu de pe Internet, eu le iau de pe Internet.
  G.C. - ...pe Internet, normal! D-apoi ce, io nu le-am luat de pe Internet?
  I.M. - Intru pe Internet, ma duc acolo si le pun si ei ma anunta acasa, domnule! Uita-te aicea, m-au anuntat acasa. Si-i arati faxul
  G.C. - Nu ca io nu ma duc pana ce avocatul... care-i situatia...
  I.M. - Da’ ,asta-i situatia, Ghita. Deci tu despre asta sa te temi.
  .....................................................
  I.M. - Tu cu Remes... nu-l cunosti. Daca... ce mai au ei, pot sa aiba? Sa zicem ca ne-o vazut cand ne-am dus cu maisna la ei acasa. Cand zicem ca ne-o... ca daca ei aduc chestia asta in discutie, uite cum spunem.
  G.C. - Asa.
  I.M. - Spunem asa: ca tu ai facut tuica anu’ asta...
  G.C. - Nu, da’... da, da...
  I.M. - Da? Si-ai venit la mine si-ai zis “dom’le, am facut niste tuica si uite, io vreau sa va dau, domnule Muresan, si m-am gandit ca poate si lui Remes i-ar trebui, ca am bugata p-acolo”. Si-atuncea io o sa zic “am pus mana pe telefon si-am zis dom’le, sa-i ducem si la asta niste tuica. Care-i baiu’?” Intelegi?
  G.C. - Bine.
  I.M. - Deci asta e, numa de tuica vorbim.
  ........................................
  Urmeaza partea difuzata de TVR din discutia din casa, din care lipseste bucata in care Muresan ii spune lui Ciorba ca, in fata anchetatorilor, va spune: “Dom’le, ce e? Eu i-am dat niste hartii care... pentru ca am vrut sa-l ajut sa fie ministru... ca uite, sunt niste probleme in teritoriu.”

  Citeste si:
 • Imaginile TVR cu ministrul Remes primind plicul de la fostul ministru Muresan


 • Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


  2168 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
   OMG (Vineri, 12 octombrie 2007, 7:28)

   OMG [anonim]

   OMG, ce face internetul din cenzura...
  • 0 (0 voturi)    
   tare (Vineri, 12 octombrie 2007, 7:54)

   ion [anonim]

   Bravo,felicitari
  • 0 (0 voturi)    
   nici acuma nu e clar Muresane? (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:13)

   horatiu [anonim]

   chiar ce mai aveti de spus?
   cum se pot sintetiza voci si imagini intr-un asemenea, asa incat sa iasa peste 20 de minute de imagini si convorbiri cat se poate de clare, fara nici o urma trucaj?
   numai un tembel spalat pe creier ar putea sa creada toate aberatiile ca trucaje, ca incalcarea drepturilor omului, ca asa si pe dincolo, si sa nu observe evidenta.
   nu mai are rost sa o dati cu tot felu aberatii.
   chiar daca justitia nu va condamna VA MULTUMIM CA A-TI FOST INTR-ATAT DE TEMBELI SA FITI INREGISTRATI SI PANA SI FILMATI, CA SA VEDEM SI NOI CORUPTIA DE LA MASA GUVERNULUI, DE CARE VORBEA BASE, SI MULTA LUME IL HULEA SAU CREDEA NEBUN.
   acum vedem si auzim pe viu in sfarsit, nu doar stenograme si rubrici in ziare, nu doar apa de ploaie, ca pana acum.
   se vede clar domnilor Muresan si Remes, v-a inregistrat, v-a filmat, v-a prins si gata.
   asta este, se mai intampla; in urmatoarea viata, daca o sa fiti tot politicieni, fiti macar mai isteti cand furati. inspirati-va de la PSD ce dracu. nu a-ti auzit de firme fantoma inregistrate prin Cipru pe numele nu stiu cui, de tranzactii bancare catre banci din Elvetia, etc. CALTABOSI, vai si amar, nici sa furati nu stiti mai taranistilor. Intrati in PSD sa va invete aia meserie.
   CHIAR DACA JUSTITIA NU II CONDAMNA , CEEA CE E POSIBIL, DOAR SI JUDECATORII SUNT OAMENI SI POT FI TEMBELI, CUMPARATI, SANTAJATI, SAU AMENINTATI, TOT E EXTRAODINAR CA VEDEM CEEA CE PANA ACUMA DOAR NE INCHIPUIAM.
   MULTUMIM TELEVIZIUNII ROMANE PT CURAJ, MULTIMIM INTERNETULUI CA EXISTA !
  • 0 (0 voturi)    
   cenzura my ass (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:14)

   Catelu [anonim]

   Ca sa poata slabiceanu cenzura informatia in rromania i-ar trebui un control asupra societatii precum vedem la Kim Jong Il in DPRK . Da' n-are.
   Asa ca e exact ca Donald care incerca sa-si astupe cu palmele gaurile din barca. Numai ca el nu e un ratoi din desene animate ci un prim ministru intr-un stat din EU, asa ca in loc sa fie vesel e cam trist.
  • 0 (0 voturi)    
   > (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:14)

   mod [anonim]

   GG SRI! asteptam si sezoanele urmatoare
  • 0 (0 voturi)    
   Bravo, HotNews! (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:21)

   Aph [anonim]

   Bun, se pare ca acesta va fi de-acum traseul: dovezile vor "scapa" pe Internet si agentiile vor primi notificare. Oare se va incerca acum desfiintarea Internet-ului? :-)))
  • 0 (0 voturi)    
   super (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:21)

   sv [anonim]

   JOS CENZURA ! dailymotion.com si youtube,com nu mai sunt controlate de sassu. cred ca turbeaza acuma :)
  • 0 (0 voturi)    
   cata ipocrizie (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:27)

   Dan Deac [anonim]

   Nu-mi vine sa cred cat de nesimtiti pot fi unii. Eu sper sa fie bagati la inchisoare acesti nemernici.
  • 0 (0 voturi)    
   MAI EXISTA RUSINE HOTILOR??? (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:42)

   Cipri [anonim]

   Care e diferenta dintre o gasca de hoti de buzunare si guvernul PNL?? Niciuna! Fura si apoi zic ca sunt cetateni cinstiti. Secventele filmate vin doar sa confirme ce lepre avem in frunte. Macar rusinea si bunul simt daca l-ar avea sa taca macar acum, dar inca mai au nerusinarea sa mai iasa cu declaratii. Toti sunt la fel hoti si mincionosi, o ceata de ipocriti si nerusinati fara pic de bun simt. Si am convingerea ca ce s-a vazut pana acum e doar putin din varful icebergu-ului. RUSINE sa va fie! Sunt oameni care traiesc de pe o zi pe alta, au case inundata iar voi nu mai stiti cum sa furati. Daca ar fi sa ma gandesc la "Ferma animalelor", porci e cuvantul potrivit pentru majoritatea celor din actuala clasa politica. SUNTETI NISTE PORCI DOMNILOR POLITICIENI!!!
  • 0 (0 voturi)    
   halal ministri (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:50)

   nu conteaza [anonim]

   Pai..daca avem asa minsitri, vai denoi si imaginea noastra....cine ne reprezinta? Niste gunoaie, niste oameni fara caracter, fara Dumnezeu....ce sa mai credem? Nimic din ce spun.....mi-e rusine de natia asta care promoveaza asemena nulitati......mi-e rusine ca exist in preajma lor......Remes ar trebui sa plece sa nu mai auzim de el....ca multi altii...cum pot trai ca niste gunoaie..nu au pic de rusine? .......Tariceanu, cu ce te mai lauzi? Unde va sunt valorile? Toti sunteti la fel....pacat ca adevaratele valori ale tarii ..se ascund prin biblioteci fiindca sunt scarbiti de tot ce vad si aud.....din pacate, nu se schimba nimic....
  • 0 (0 voturi)    
   cat timp??? (Vineri, 12 octombrie 2007, 8:51)

   john [anonim]

   ma intreb cat timp o sa mai treaca pana oamenii vor iesi in strada? chiar daca acele vremuri par ca au apus demult, se pare ca nesimtirea unora vrea sa le reinvie.
   Insa parca vad ca treaba asta o sa se aplaneze, vine tariceanu in papion la tv si ne spune ceva.......si asa o sa uitam ce magari ne conduc; si noi vom reveni la tabieturile noastre.....delasare si ignoranta
  • 0 (0 voturi)    
   cat costa (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:03)

   Nicolaie Predescu [anonim]

   Deci asa cu Remes!
   Eu ma intreb cat costa un ministrru de fininte, ca io asa ceva mi-as cumpara!
   Cu carnatii si palinca ma descurc, iar in ceea ce priveste banii, poate fac un credit, ca vad ca nu-s sume mari.
   Da poate altii au preturi mai mari, cine stie....?
  • 0 (0 voturi)    
   muresan colaborator (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:06)

   vali [anonim]

   MURESAN ori e foarte idiot, ori e turnator la fel cu ciorba. Poate i-au spus procurorii - colaborezi cu noi, vorbesti in clar cu Ciorba, cu Remes, spui ca ii dai, ca ii aduci si sintem si noi mai blinzi la dosarele celelalte.Asta nu-l scuteste pe Remes, nu ii scuza pe procurorii care au dat caseta in loc sa va puna catuse la flagrant, dar ce spui matale Muresene, are iz de PROVOCARE. Nu avem si o lege care zice ca aia care ,,colaboreaza'' intra la protectia martorilor ?
  • 0 (0 voturi)    
   La inchisoare cu ei ! (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:18)

   Lucian [anonim]

   Daca nici de data asta nu e pedepsit nimeni si se tergiverseaza in continuare ca in toate marile procese, atunci nu stiu ce e de facut... Societatea civila ar trebui sa aiba cumva controlul si sa curatam clasa politica de mafiotii astia...
  • 0 (0 voturi)    
   dusmanii securitatii (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:19)

   vasile [anonim]

   Secu s-a infiintat in 48, condusa initial de rusi, cu scopul demonstrat de a anihila PNT si PNL; dupa ce i-a bagat in puscarie pentru ani multi, si-a indreptat apoi atentia spre dusmanii din 'interior' ai poporului. Teroarea instaurata se baza pe minciuna, ascultari ilegale, violarea corespondentei, condamnari fictive, arestari si disparitii in miezul noptii, dar mai ales pe denuntul 'prietenilor'.

   Actiunile dna au preluat metodele secu, dar nu au si 'rezultatele' ei; nu s-a realizat flagrantul cu agentul dna ciorba tocmai in scopul santajarii si al loviturilor de imagine. Cu alte cuvinte, justitia ii va scapa pe cei doi (popandaii care tot timpul se vaita pe aici, bocesc si isi revarsa frustrarile , vor ramane looseri ca de obicei).

   OTVR a lansat tele'justitia' in direct. Interesele politice ale dna nu au nimic in comun cu dreptatea. Dusmanii securitatii si ai fsn-ului au ramas aceeiasi.
  • 0 (0 voturi)    
   tariceanu & company (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:21)

   praetorian [anonim]

   doi ani ?...pentru ca unii nu vor sa duca mortul din partid
  • 0 (0 voturi)    
   INCREDIBIL (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:28)

   ANONIM [anonim]

   CUM POATE MURESAN SA NE MINTA ASA PE FATA??????????????? FILMUL 2 ARATA CLAR CLAR CLAR ADEVARUL ... NU SE POATE ASA CEVA NU SE POATE

   ESTE INADMISIBIL CA OAMENI CA REMES, NORICA, CHIUARIU sau TARICEANU SA NE CONDUCA, INADMISIBIL
   NU SE MAI POATE

   IN ORICE TARA CIVILIZATA ASTA NU S-AR FI INTAMPLAT SI DACA DOAMNE VERESTE S-AR FI INTAMPLAT PRIMUL MINISTRU SIGUR (SIGUR SIGUR) AR FI DEMISIONAT

   INCREDIBIL, NU IMI VINE SA CRED CE SE INTAMPLA ....
   BRAVO DNA BRAVO
  • 0 (0 voturi)    
   LINGAII PNL! (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:30)

   Cetatean [anonim]

   Atentie, COMANDO-URILE PNL au reaparut! Cititi postarea nr. 15!
   Vasile, tremuri deja cind te gindesti ca dupa alegerile din 2008, alegeri prin vot uniniminal, baronetul PNL din judetul tau nu va mai avea bani sa-ti plateasca jumatatea de ora de la internet-cafe-ul de unde postezi pe hotnews impotriva DND?
   Hahahaha, vine uninominalul tataie peste voi!
   Sunt mindru de DNA, baieti, v-ati gasit nasul, mizeria voastra s-a dat pe fata!
  • 0 (0 voturi)    
   Foarte tare! (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:31)

   Marius [anonim]

   Bravo domle. Cum ati pus mana pe inregistrare :-) ?
  • 0 (0 voturi)    
   baieti...asta a fost planificata (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:32)

   nnn [anonim]

   mai oameni buni. ciorba asta...a fost instruit sa vorbeasca asa...pai foloseste numele lui remes fara jena....ia sa vedeti voi ca nu pateste nimic. sigur a fost pus sa faca treaba asta exact cu scopul de a-l prinde pe remes cu mata in sac....

   la mai bine si....mai relaxati-va
  • 0 (0 voturi)    
   alexandru andries (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:35)

   vasile [anonim]

   Astazi iar, La Telejurnal, Am vazut cascaval !
   Astazi iar, La Telejurnal, Am vazut cascaval !

   Miine iar, La Telejurnal, Am sa vad casca-val! Cascaval !
   Miine iar, La Telejurnal, Am sa vad casca-val! Cascaval !

   M-am uitat si la program, Dar n-a mai aparut, Desi am stat Pina s-a terminat, Dar n-are nimic:
   M-am uitat si la program, Dar n-a mai aparut, Desi am stat Pina s-a terminat, Dar n-are nimic:
  • 0 (0 voturi)    
   Coruptie! (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:36)

   Raul [anonim]

   Noroc cu internetul! Din pacate legislatia facuta pentru hoti ii va proteja pe acesti spagari chiar si in fata unor dovezi atat de solide.
   Nu v'om scapa de coruptie pana cand legislatia nu va fi modificata. Dar sarlatanii din parlament nu vor asta, doar tin la imunitatea lor. Aia's hotii!
  • 0 (0 voturi)    
   cetatene, vai ce tremur....o fi din cauza anesteziei? (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:40)

   vasile [anonim]

   in toamna 2006 TB a zis ca VU este o prostie, apoi a zis ca face referendum pentru vot uni la sfarsitul lui martie, apoi la amanat pentru sfarsitul sesiunii parlamentare din vara, apoi pentru toamna.....

   nu o sa fie nici un referendum pentru VU

   legea VU o sa intre in parlament asumata de guvern, valabila de la alegerile din 2012
  • 0 (0 voturi)    
   incepe sa se aleaga neghina? (Vineri, 12 octombrie 2007, 9:43)

   Furticeanu [anonim]

   I-am vazut comunicatu lu Sasu. L-am auzit si pe CP Tudor. Muntele ( mormintul) de intelepciune si de etica. Adicatelea TVR s-a antepronuntat. Pai ati vazutara voi in cei 18 ani vreun verdict de la justitia noastra impotriva celor care fura tara asta? Justitia noastra care de fapt este tot justitia lor? O manevreaza in asa fel incit ies curati si uscati mereu?. Are cineva vreo indoiala ca si acest Remes ( ca altfel nu pot sa-i spun) nu ar fi iesit mai curat ca un porc in urma anchetei?
   Sper sa nu fie ultima actiune de presa prin care se arata acestui nenorociit de popor cine ii sint alesii. Indiferent care sint mijloacele si sursele.
  • 0 (0 voturi)    
   plan clar (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:06)

   Claudiu [anonim]

   Si eu zic ca e o facatura toata povestea asta. E imposibil sa-l prinzi pe vreunu cu mata in sac, daca nu e "lucrat" pe la spate de colegii lui.
   S-apoi dupa cum a fost si in trecut, nici de aceasta data n-o sa fie afectat cineva. Bine, asta in afara faptului ca trebuie sa renunte la cascaval, si ca, probabil, n-o sa mai primeasca la fel de multi carnati cadou.
   GUVERNUL CARE NE CONDUCE E CORUPT! JOS GUVERNUL! JOS TARICEANU! E imposibil sa se intample intr-o tara civilizata ceea ce se intampla la noi! DEMISIA!
   Oare nu putem face un miting sau o revolutie??? Ungurii au putut. Tot respectul pentru oamenii care isi sustin punctul de vedere!
  • 0 (0 voturi)    
   TOTI SUNT INGERASI (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:13)

   un roman [anonim]

   IOI da voi nu vedeti..toti parlamentarii si ministrii sunt ingerasi si nevinovati :))
  • 0 (0 voturi)    
   @ #11 (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:15)

   Misha [anonim]

   "...ma intreb cat timp o sa mai treaca pana oamenii vor iesi in strada?"
   Remember Ungaria !
   Dar aia sunt barbati !
  • 0 (0 voturi)    
   parerea mea :( (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:16)

   nnn [anonim]

   In tot scandalul astase vede clar ca pana si bunul simt nu mai e cinstit.
  • 0 (0 voturi)    
   bravo (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:21)

   nicu [anonim]

   in cazul ina care nu era redat cazul la tv.sa fie facut public era posibil sa se fi musamalizat de judecatori (corupti pina in maduva oaselor si ei) BRAVO PT TVR 1 :BRAVA D-na RODICA
   CULCER.Tineti-o tot asa.Rusine pt comandantul suprem al televiziunii Romane.O fi si el tot la fel.
  • 0 (0 voturi)    
   de PD nu se leaga nimeni?? (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:26)

   freddye [anonim]

   De ce se fac anchete,dezvaluiri numai despre cei din PNL,PSD,PNTCD,??In guvernul Tariceanu nu au fost si membri PD???Si inversand logica si acceptand ca PD este trimisul lui D-zeu pe pamant,de ce s-au mai aliat cu PNL-,daca stiau ca astia sant hoti[nu cumva ca sa fure mai abitir,sub umbrela protectoare a scandalurilor orchestrate de primul om al taril
  • 0 (0 voturi)    
   incredibil (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:26)

   bodo [anonim]

   Asa oameni am votat noi?
   Nu-mi vine sa cred!
   Nu o sa mai merg la vot niciodata chiar daca as fi obligat de lege!
   Mi-e sila de toata clasa politica romanaeasca!
   e incredibil!
   ar trebui facute publice mai multe informatii calsificate in legatura cu ceilalti politicieni, nu cred ca exista cineva in guvern care sa fie usha de biserica!
   bine ca s-a publicat pe site ..din pacate realizez ca nu traim intr-o tara libera..nu trebuia cenzurata inregistrarea de catre conducerea tvr!
  • 0 (0 voturi)    
   ? (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:30)

   Deea [anonim]

   Acesti oameni care nu valoreaza doi bani,au tupeul dupa ce au fost prinsi in flagrant sa iasa pe post si sa spuna k totul e un complot..e greu dupa ce te credeai imparat sa vezi k ai ajuns sclav..pt k de fapt asta ai fost tot timpul...dar te-ai ascuns dupa bani,pt k aveai putere datorita lor,si controlai totul in jur astfel incat sa iti fie bine.ei bine,uite k ai cazut si u..si dak ar fi avut putina demnitate,ar fi lasat justitia sa isi faca treaba acum...bravo mass-media pt acest filmulet si bravo Ciorba,indiferent kre au fost motivele sale,pt k a ati demascat alti parsivi nenorociti din tara asta plina de ......!!!! Mi-e sila de acesti oameni,kre efectiv ne cred tampiti,si au impresia k tot ce vorbesc ei poporul crede.Exista un om kre este dupa gratii pt k a furat un caiet deoarece nu a avut bani sa il cumpere,iar baietelul sau nu avea pe ce sa isi faca temele.Asta e legea,furi platesti....dar ma intreb pt acesti porci care nu se mai satura de furat nu exista aceeasi lege???
  • 0 (0 voturi)    
   NU INTELEGETI NIMIC (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:39)

   rralex [anonim]

   Voi nu intelegeti nimic din tot ce se intampla, va lasati prostiti de un populist ieftin. In primul rand, acele filme NU sunt dovezi in instanta iar in al 2-lea rand, o data declasificate nici macar nu mai pot fi atasata dosarului. Este clar ca DNA e o arma politica si este clar ca unii ministri PNL fura dar nu sunt departe singurii si nici pe departe primii. Credeti ca PD e curat? Daca e asa, sunteti prosti! Metodele prin care PD face politica sunt printre cele mai murdare. Va bucurati la nimic. Va asgur ca acest caz nu va ajunge nicaeri in instanta. LIPSA DE PROBE ESTE EVIDENTA
  • 0 (0 voturi)    
   cat de mic sa fii, avrame, (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:43)

   gigiel [anonim]

   sa negi in fata a milioane de oameni ca e 'facatura'? cat de mic? nu credeam ca poate cineva cobori asa jos. nu exista strop de demnitate in omul asta.
   ungurii au iesit in strada cand au auzit ca ministrul i-a mintit. pe noi ne fura astia in cel mai umilitor hal si stam si stam si stam. nu mi-e rusine cand aud de romani ca fura, omoara prin strainatate, dar cand ma fura astia si toti stau, mor de rusine ca sunt roman.

   UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA! UMILINTA!
  • 0 (0 voturi)    
   spaga lui remes (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:45)

   gaby [anonim]

   Rusine,rusine....!Avem conducatorii pe care-i meritam!Nu stiu ce mai cautam in aceasta tara,cred ca Dumnezeu a gresit nu trebuia sa ma nasc in aceasta tara.Rusine omul de rand traieste de pe o zi pe alta si ei iau spaga si iar spaga,isi maresc salariile dar populatiei nu maresc salariile justificand ca explodeaza inflatia.O persoana cu handicap grav are o indemnizatie lunara de 179 ron si ei iau spaga fiind platiti din bani publici ,imi este greata de toti suntem o tara de tot rasul.Haideti romani cu toti la vot cand sunt alegeri ca sa nu mai fim condusi de OAMENI IMORALI! RUSINE ,RUSINE...!
  • 0 (0 voturi)    
   LA PUSCARIE ! (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:49)

   spersaemigrez [anonim]

   Este incredibil, dar adevarat! Asa se bate palma pentru spagi "la nivel inalt" ...CE MAI "NIVEL INALT"!

   Cu cat pare ca n-o sa le mai mearga mult datorita UE, cu atat cred ca sunt mai disperati sa-si umple frigiderele (dumnezeule, ce josnicie!) si conturile! Fac greseli de incepatori (desi stim bine ca nu sunt). Bine pentru noi ca le fac, in sfarsit vedem cum se negociaza "adalmasul"...
  • 0 (0 voturi)    
   vobiti de cenzura? (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:49)

   rralex [anonim]

   VOI VORBITI DE CENZURA? VREAU SA VAD COMMENTUL MEU APARAND PE FORUM ACUM!
  • 0 (0 voturi)    
   Urmatoarele episoade, pe cand ? (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:53)

   Daiel Chiriac [anonim]

   Nu stiu cat de clar este pt unii dar "scaparea" asta de probe in presa a fost facuta doar pt o distrugere sigura a PNL . Pt ca DIN PACATE inregistrarile acestea si-au pierdut caracterul de proba in proces , in felul asta facandu-i scapati pe ... nici nu stiu cum sa le mai zic ... Oricum , sunt scarbit ...
   Astept cu nerabdare si filme cu actori de prin PD , PSD , PNG , PC... cu toate ca vazind filmul asta cred ca imi pot inchipui cum e si cu ceilalti .
   Ce ma distreaza (amar) e cand vad ca unii isi inchipuie ca asa ar fi doar in PNL ...Se intimpla asa cu aproape toti care au o functie cit de cit (as putea povesti ceva intersant ce mi-a spus un inspector de mediu membru PD , acu un an , despre cit le pasa din ce partide sint "partenerii de afaceri" ... conteaza doar banul, comisionul)
   Oricum, schimbarea va putea veni doar de la noi , incepand cu noi insine ... NOI dam ciubuc sa intram "mai in fata ", NOI dam ciubuc sa se rezolve "dosarul" mai rapid... Coruptia incepe de jos, NOI ii invatam ca pot lua mita... Ministrul cutare a fost odata de mult un sefulet care lua un Kent sa rezolve rapid un dosar ... s-a invatat de JOS sa ia mita !
  • 0 (0 voturi)    
   prastia de aruncat caltabosi (Vineri, 12 octombrie 2007, 10:58)

   kritik [anonim]

   Nu stiu daca s-a inventat, dar mai au baietii timp sa se gandeasca la ea. Ca doar ce-o sa faca ea, saraca, nevasta lu' Remes cu atatea 'jde kile de carnati? Sa ia prastia sa-i catapulteze lu' barbat-su peste gard cand o ajuge la tzuhaus.
   Muresene, Muresene, ce te mai vaitai ca o fata mare aseara in direct la Turcescu ca te persecuta agenturili... IOI!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   pentru Vasile, //// PNL-ist (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:01)

   Cetatean [anonim]

   Vasile, Vasile, te dai de gol ca esti ///// PNL-ist. Iti reamintesc, daca ai uitat din cauza anesteziei cu injectia puterii:
   1. Din 14 februarie pina in 12 octombrie sunt 8 luni, in care guvernul tau de spagari si chiuari nu a facut NIMIC pentru VU. Care raspundere guvernamentala??? Visezi sa intre VU in vigoare pentru 2012, vrei s atragi de timp, tu si ai tai. ce tot ne aminati, credeti ca ne prostiti?
   2. De unde stii tu ca nu va fi referendum pentru VU? Esti Basescu, cumva? Daca va fi, ne intilnim si imi mai povestesti de ce credeai asta. sau poate ai pregatit deja o OUG ca sa suspenzi POPORUL VOTANT?
   Hai mars la cotet, te asteapta Fenechiu si Remes sa iti arunce un caltabos!
  • 0 (0 voturi)    
   taranoi imputiti ... (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:02)

   lynxul [anonim]

   Scriitorul de literatura SF Cristian Tudor Popescu spunea, mai deunazi , ca : un film "mai mult sau mai putin artistic, montat, incadrat" - a fost facut ca un produs de manipulare, el conducand publicul catre o singura concluzie: vinovatia protagonistilor casetei.

   Si care ar fi fost o a doua concluzie , domnu' CTP ? Ca Remes si Muresan sunt inteligenti si ce bine guverneaza ei ? Haideti , nu mai faceti pe naivul ! Toata lumea stie ce lichele sunt in politica in Romania , dar sa si vezi asa ceva , este aproape ca la "tradati din dragoste " : stii ca te inseala, dar vrei sa vezi cu ochii tai ! Asta este un tip de dreptate minima care i se face amarasteanului coplesit de cheltuielile cu intretinerea, radetul, idebul, apanova , mancarea, distrigazul, romtelecomul, cablul si alte mizerii din care este compusa viata lui, zi de zi, de care nenorocitii astia de politicieni - citeste infractori - au uitat de mult, cam de vreo 17 ani ... .Este minima satisfactie de a-l vedea pe "barosan", pe "imparat " cu nadragii-n vine si cu chilotii murdari de rahat ! Lasati-o asa cum e , ca a fost bine ptr opinia publica , dar ce e mai important, rau ptr lichele ! Asta arata ca nu sunt zei de neatins , ci niste gunoaie care in loc sa fie jos, in canal, sunt , anormal , sus, pe masa cu bucate , in Casa Poporului si-n Palatul Victoriei ...
  • 0 (0 voturi)    
   pt cetatean de la #18, 39 etc (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:07)

   vasile [anonim]

   1. nu am fost si nu sunt membru al vreunui partid politic, nici platit de cineva pentru postari

   2. facem pariu ca ramane cum am stabilit la #23?
  • 0 (0 voturi)    
   Felictari TVR! (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:16)

   alin [anonim]

   Felicitari TVR! Aceste secvente nu sunt doar de interes public, sunt de un imens interes public intr-o tara in care se vorbeste de coruptie dar nimeni nu stie cine sunt coruptii. Evident ca distinsii domni Remes si Muresan o sa-si apere sansele in proces, daca aceste procese vor fi deblocate de colegul de partid Tariceanu. Felicitari si celor care au sarit sa acuze TVR pentru ca au lasat cetatenii sa vada cu ce se ocupa o parte din actualii si fostii demnitari pentru ca acum stim si noi interesul cui il apara din pozitiile in care se afla platite din bani publici.
  • 0 (0 voturi)    
   se vede CLAR ca sunt NEVINOVATI (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:16)

   ionut [anonim]

   Acum avem dovada ca Ciorba Remes si Muresan sunt clar nevinovati si doar aranjarea probelor intr-o anumita ordine a facut sa para suspecta alaturarea lor!!!

   E clar ca omul a castigat licitatia de pe internet! Asa functioneaza sistemul, de pe internet!!! Nu poti castiga o licitatie in Romania altfel decat aplicand pe internet! Din pacate ei au uploadat prea multe fisiere pe internet :)))))) si au ajuns pe mai multe siteuri.
  • 0 (0 voturi)    
   intrebare (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:18)

   leonard [anonim]

   Daca cei de la Hotnews nu sint slugile PD, cum a ajuns filmul la ei?
  • 0 (0 voturi)    
   IN STRADA (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:23)

   ernst [anonim]

   Numai iesirile in strada mai pot rezolva ceva! Guvernul de mafioti nu va pleca in nici un fel decit dat cu forta afara! ne facem iluzii daca credem ca se va putea altfel! Nu vedeti ce se intimpla? in loc sa-i aresteze pe toti - infrunte cu premierul, sef de mafioti ordinari! - ei se ocupa de fleacurile legate de cum au ajuns la noi, prostii, date despre nenumaratele lor matraplazicuri! Ei nu se gindesc decit la cum sa-si gestioneze hotiile mai departe, daca se poate si fonduri UE! Blestematii! In puscarie cu ei, in exil, oriunde, dar sa nu-i mai vedem cit om trai!
  • 0 (0 voturi)    
   ok (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:24)

   Cetatean [anonim]

   Vasile,
   Facem pariu ca va fi referendum.
   Facem pariu ca politicienii vor incerca sa taraganeze-tergiverseze-amine.
   nu fac pariu, dar nu exclud ca Guvernul s aiasa la inaintare, cu vreo citeva zile inainte de referendum, cu asumarea raspunderii. Nu exclud ca parelamentul, de frica, va vota VU pentru 2012.
   Dar pun pariu ca referendum convocat de Basescu va fi, si intrebarea formulata va viza alegerile pentru 2008.
   Daca pierd, imi pun cenusa in cap aici, pe hotnews.
   Daca pierzi, imi spui cum traiai inainte de 1989 si cum traiesti acum. Sa vedem de ce nu vrei referendum pentru VU.
  • 0 (0 voturi)    
   Felicitari celui ce a decis ca aceste materiale sa ajunga la noi (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:26)

   zexe [anonim]

   Justitia e oarba domnilor, iar daca mai asteptam ca aceasta justitie, condusa de un ministru urmarit penal pentru coruptie, sa faca dreptate ar trebui sa fim cel putin naivi. Ceea ce s-a intamplat acum este, daca vreti, o justitie de imagine, credibilizarea unui DNA ce este sapat de toate aceste secaturi care ne conduc din Guvern, din Parlament si Senat. Sa nu uitam ca Basescu i-a avertizat, inca de la inceput, sa-si ia labele muradre de pe Romania, dar acestia au gasit de cuviinta sa-l suspende, sa o inlature pe Monica Macovei, sa incerce sa-l inlature pe Daniel Morar, sa-i desfiinteze comisia prezidentiala lui Basescu, si, mai nou, am auzit ca vor sa desfiinteze DNA-ul. Aceasta sfidare a bunului simt si a inteligentei electoratului au facut-o cu credinta ca, daca tot ei fac legile, si, daca tot ei sunt cei ce impart dreptatea, judecata nu poate fi decat de partea lor... din nefericire, asa si este. Niciunul dintre actorii acestei penibile istorii nu vor ajunge in puscarie. Iata de ce, faptul ca DNA a lasat sa se scurga aceste informatii in presa este o intamplare fericita, pentru ca daca aceste secaturi, pot scapa de justitie, atunci de judecata dreapta a celor ce i-au votat nu pot scapa. In acest moment suntem o tara de judecatori. Din acest motiv, eu unul, as dori sa se intample cat mai des astfel de scurgeri de probe DE NECONTESTAT, probe ce in fata justitiei (O JUSTITIE IMPOTENTA) nu fac doua parale chioare, dar as dori sa se intample asta pana la alegerile viitoare, pentru ca daca, cu siguranta niciunul din ei nu vor vedea puscaria nici macar de afara, cel putin nu vom mai fi siliti sa le vedem figurile dezgustatoare prin parlament, senat, guvern, inca un mandat.
  • 0 (0 voturi)    
   greva (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:28)

   Alin [anonim]

   grevaaaaaa
   demisia guvernului
   http://www.cotidianul.ro/index.php?id=14733&art=37126&cHash=1be57efa 86
  • 0 (0 voturi)    
   pt.cetatean (cetateni ? ) (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:29)

   D. Chiriac [anonim]

   E cumva o rusine sa fii PNL-ist ? Sint PNL-ist din februarie 1990 ! Adica cum "Vasile, Vasile, te dai de gol ca esti ///// PNL-ist" ???? Deci de acum PNL-isti ar trebui sa sa se ascunda prin munti ?
   Daca in familia mea un verisor de-al doilea intra la puscarie (Doamne fereste) ar trebui sa-mi schimb numele ? Inseamna ca ceva,cumva ilegal am facut si eu ?
   Mi-ar fi rusine sa spun ca-s PNL-ist daca saptamana viitoare s-ar face congres la PNL si din partid cu doctrina de dreapta s-ar face peste noapte partid de stanga ...asa.. hocus pocus ...
   Cred ca majoritatea membrilor PNL au intrat in (simpatizat cu) PNL datorita doctrinei liberale ,a principiilor liberale si nu ca vreun "Basescu" era la conducerea partidului ...la o adica, mie personal nu mi-a placut nici un sef al PNL de pina acum! Ca niste nenorociti fara scrupule si fara principii terfelesc PNL -ul ...asta e alta poveste ...
   Asa cum nu mi-e rusine sa zic in strainatate ca-s roman ,nici in tara nu mi-e rusine sa spun ca-s PNL-ist .. Sper doar ca interlocutorul sa fie destul de inteligent sa nu faca asocieri de genul : roman = hot , PNL-ist = Remes = hot !
  • 0 (0 voturi)    
   ce scandal mizer, clasa politica jegoasa si puturoasa (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:29)

   ceapa [anonim]

   Sunt complet scarbit de clasa politica din romania. Pe Remes l-am mirosit de la inceput, va mai aduceti aminte cand o venit in locul lui Flutur? Ce plin de vana era Remes si ce alura sa mantuitor etala si in cele din urma si-o dat arama si si-o dezvelit fata de porc jegos ce ii defapt.

   Oricum se stie ca asa se fac afacerile groase in romania, dar ii oricum socant cand vezi exact cum. E ca si cum sti ca sunt decapuitari in irak dar te cutremuri cand vezi una la TV.

   Toata treaba asta a fost facut sa fie scandal public. Daca se vroia arestarea si pedepsirea lui Remes si lu celelat porc, ii prindeau in flagrant cu mita si era totul clar. Sa vedeti ca nici unu nu merge la parnaie.

   Sa nu-l uitam pe Basescu, sigur el ii in spatele scandalului asta. Basescu vrea mai degraba un scandal decat sa se faca legea cum trebe. PD-isti is la fel de jegosi ca si PNL, sa nu zic de PSD. Parca PSD era doar demonic si fura mai cu stil, nu chiar asa porcos. Poate porcu ala de Vanghelie avea dreptate, astia nici sa fure nu stiu.

   In china o fost condamnati la moarte un ministru si un secretar de stat pt luare de mita. In romania NU LI SE INTAMPLA NIMIC!!
  • 0 (0 voturi)    
   Internetul (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:30)

   Traian [anonim]

   Singurul mijloc de a comunica din presa ce nu poate fi controlat de politica romaneasca este Internetul. Sasu,TVR dar si celelate televiziuni/ziare controlate de politicieni si afaceristi se vor apleca tot mai mult sub apasarea Internetului.
  • 0 (0 voturi)    
   hahaha sassu crede ca e ca in vremurile bune...adica pana in 2004 (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:33)

   flo [anonim]

   foarte tare ieri era cenzura 100% azi pa....sassule uitate si tu pe net sa vedem daca si aici ne poti cenzura!!!
  • 0 (0 voturi)    
   Basescu a urmarit distrugerea mediatica a adversarilot, nu justitia ! (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:34)

   Goos [anonim]

   Orice om cu scaun la cap s-a intrebat de ce procurorii DNA, dupa ce au filmat intalnirile dintre denuntatorul Ciorba - Avram Muresan - Traian Remes, nu au sarit pe ministrul Remes sa-l perchezitioneze si sa-l prinda cu plicul de bani pe care se sutine ca l-ar fi primit cu titlu de mita. Era proba-probelor, care ar fi pus capat oricaror speculatii si ar fi permis emiterea unui rechizitoriu in cateva saptamani. Ba chiar ar fi justificat prezentarea la televiziuni a operatiunii de prindere in flagrant, asa cum s-a vazut in multe alte cazuri cu functionari prinsi ca au luat mita. In loc sa procedeze ca la carte, procurorii DNA acuza un om ca a primit mita pe deoparte, dar pe de cealalta il lasa sa plece cu plicul cu bani in buzunar. In conditiile in care ministrul Remes putea fi retinut si perchezitionat fara parcurgerea nici unei proceduri de ridicare a imunitatii ministeriale.
   Dar s-a preferat spectacolul mediatic, o lovitura politica pentru Basescu, care practic isi distruge adversarii de moarte, guvernul PNL si pe Tariceanu,in locul Justitiei.
  • 0 (0 voturi)    
   Cenzura Hotnews ! (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:42)

   Goos [anonim]

   Cine crede ca pe internet cenzura nu functioneaza se inseala amarnic. Acesti "jurnalisti" de la hotnews refuza sa accepte comentariile care indraznesc sa nu ridice in slavi idolul lor de la Cotroceni.
   Sunteti penibi, baieti !

   PS Sunt sigur ca nu veti publica nici comentariul asta.
  • 0 (0 voturi)    
   Basescu prefera denigrarea PNL decat sa se respecte legea (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:43)

   ceapa [anonim]

   Cei care nu stiu si tot sar cu gura in sus cu "Jos Cenzura!" probabil ar trebui sa bulbuce ochii la postu asta si sa inteleaga odata ca materialele astea difuzate acum in timpul cercetarii nu mai pot fi folosite ca si proba in dosarul de bagare la parnaie a porcilor.

   Jos cenzura (in cazu asta) = porcii scapa!

   Base face scandal = porcii scapa de parnaie

   Base nu il vrea pe remes la parnaie, el vrea doar ca PNL sa fie patat, de aia o lansat si zvonu FALS ala penibil ca Tariceanu vrea sa desfinteze DNA,si apoi si-a cerut scuze daca e FALS.

   hai sa zicem si noi ca BASESCU A FOST IN SPATELE SCANDALULUI SI I-A SCAPAT PE PORCI DE PARNAIE! daca nu e asa imi cer scuze.

   Hai ca avem un scandal pe cinste :))) hai sa ne concentram noi pe scandalul asta in timp ce baietii destepti fac alte afaceri similare :) Pica unu (in sensul ca isi da demisia nu ca ar merge la parnaie) dar trec vreo 10 sau 15 porci :)
  • 0 (0 voturi)    
   SLUGA ESTI TU (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:50)

   ptr 45 [anonim]

   Sluga esti tu..cei care sunt cu PD suntem noi ROMANII...restul nu conteaza.. ca sunt toti ca Remes...hai sa fim realisti ...oare nu 90 % din romani au facut ce a facut Remes la nivel mai mic ofc...tuturor le e foame...care sunt si care vor veni...In rest Hai sTeaua..si Dumnezeu sa ne ajute...si sa ne ierte...
   Iar voi ingerasilor ar trbui sa va ganditi chiar de cate ori ati facut acelasi lucru si de ce merge prost tara asta...HAHA..
  • 0 (0 voturi)    
   OK cetatean@47 (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:53)

   vasile [anonim]

   1. nu am zis ca nu vreau, am zis ca nu o sa fie (si asta pentru ca sunt tata omida).

   2. cred ca am fost primul din ro. care s-a prins ca TB vrea sa puna referendumul pe 13 martie, data initiala a alegerilor EU

   dovada

   #
   Comentariul lui vasile:
   martie 5, 2007

   Doc, crezi ca atunci cand presedintele a zis sfarsitul lui martie, chiar credea ce spunea, sau se gandea la 13 mai de fapt? Astazi curtea constitutionala a mai declarat nelegitim un articol din legea 3/2000 (stire trecuta cu vederea de mai toti), care spunea ca nu se pot suprapune referendumurile cu alte alegeri. In traducere libera, Basescu vrea sa-si traduca si poporul (pe scurt, ipocrizie).

   #
   Comentariul lui Doc:
   martie 5, 2007

   Vasile, nu stiu cum as putea sti, sau cum ar putea sti oricine altcineva, la ce anume se gandeste presedintele, sau orice alt om. Intotdeauna am considerat chestia aia cu telepatia drept o farsa ordinara.
  • 0 (0 voturi)    
   Basescu prefera sa fie superstar decat sa se aplice legea! (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:55)

   ceapa [anonim]

   Presedintele Romaniei, Base cel demonic (are o fatza de drac clar) in tot scandalul asta a stiut el ce face, ca nu cred ca-i asa de prost. Are doare consilieri care sa ii spuna ca faptul ca imaginile au ajuns in presa e o infractiune conform codului penal al Romaniei. Si daca e o infractiune sa mearga politia la purecat oameni prin TVR sa il pedepseasca pe ala ce o facut treaba asta.

   E infractiune deoarece acum dupa difuzarea filmului porcii de Remes si Muresan au scapat!! :) Nu le mai poate face nimeni nimic!

   Basescu, al nostru presedinte, in loc sa se asigure ca legea e respectata face exact pe dos :) Si prin urmare prostimea urla jos cenzura si sus base si jos pnl si in timpu asta cetatenilor romaniei li se serveste stilat o m**e.

   Cum ziceau oameni mai luminati, in posturile anterioare, de ce dracu nu o sarit pe remes procurorii si sa il prinda cu matza in sac? Cum fac de obicei pe la tembelizor sa se vada ca merge justitia??

   Se poate cumva ca Ghita Ciorba sa fi filmat el tot si apoi vandut caseta la Base pe bani multi?? :)
  • 0 (0 voturi)    
   comunicat (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:58)

   muciinceai [anonim]

   "Consider ca a continua difuzarea unor materiale similare cu cel contestat, pana la lamurirea tuturor suspiciunilor si chestiunilor de ordin legal si deontologic, ESTE corecta, legala si oportuna." semneaza Mark Zaleski, director dailymotion.com
  • 0 (0 voturi)    
   INCREDIBIL !!!! CATA CORUPTIE IN TARA ASTA !!! (Vineri, 12 octombrie 2007, 11:59)

   geo [anonim]

   ar trebuie guvernul sa plece in secunda urmatoare de la guvernare
   e plin de spagari acolo !!!
  • 0 (0 voturi)    
   De unde aveti filmul? (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:00)

   Eu [anonim]

   De la Freedom House? Nu-i asa? Nu ca m-ar mira! Rusine!
  • 0 (0 voturi)    
   Cenzura (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:09)

   Kevi [anonim]

   Mai, Goos, ai asteptat si tu 8 minute, ai vazut ca nu-ti apare comentariul si rapid ai dat-o cu cenzura.

   Of, stresatilor...
  • 0 (0 voturi)    
   NO COMMENT (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:21)

   Natafletz [anonim]

   Ce sa mai spui? Te luptzi ca un nebun sa aperi niste principii pe care nebunul vostru de presedinte joaca tzontzoroiu. si vine un CRETIN si un SARLATAN si compromite tot. Adio STAT DE DREPT. O sa avetzi Basescu pe paine si dimineatza si la pranz si seara... nu va bucuratzi, eu ma bucur, ca eu stiu ce va asteapta, VOI NU STITZI !!!
  • 0 (0 voturi)    
   Idioti (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:24)

   Cris [anonim]

   Un fost ministru si un actual ministru , ambii idioti , cred ca toata lumea e la fel de idioata ca ei ! Va dati seama ce manarii facea remes cand era la finante ? Cearta dintre Basescu si Tariceanu este in avantajul poporului roman pentru ca se pandesc reciproc si poate nu mai fura atat de mult nici unul , nici celalalt .
  • 0 (0 voturi)    
   coruptia e in Magistratura (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:25)

   danuts [anonim]

   Coruptia si cauzele ei trebuie cautate in Magistratura.
   Ce judecator poate sa creada explicatii de genul - "nu aveam loc in frigider la mine si de asta l-am rugat sa imi tina cateva treburi la el".
   Toleranta aratata de judecatori e in fapt coruptie, iar pentru asta nu avem controale.
   A fost candva infiintata 0215 pentru treburi de investigatii asupra magistratilor, insa au lucrat-o magistratii din parlament. Democratie, dar corupta.
   Conflictul de interese fantastic dintre functia de avocat/magistrat si parlamentar e evident si foarte prezent in Romania insa nu si in alte parti ale lumii.

   Justitia ca institutie in Romania este distrusa , facuta posta de toate puterile, si deloc independenta. Independenta justitiei trebuie sa fie biunivoca - nici Magistratii nu ar trebui sa aiba putere asupra altor puteri in stat cum nici alte puteri asupra ei.
   Remes, Nastase samd sunt doar oameni - Justitia reprezinta Romania si aia este cea mai urata, facuta insa posta de primii, de cei care sunt doar oameni mai aroganti ca altii sau ca poporul roman. Asta e democratia corupta in care traim, dar pe care nu o dorim niciunul!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   iar (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:27)

   sandu raluca [anonim]

   cand o sa vedem un flagrant cu euroconstructor98?sau basescu are si dosarul asta bine inchis?
  • 0 (0 voturi)    
   SUNT PNL'ist (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:27)

   Natafletz [anonim]

   ...si NU mi'e rusine de asta...mi'e rusine ca am un coleg ca Remes. Singurul repros pe care'l fac acestui partid este ca NU TESTEAZA OAMENII INAINTE DE A'I PRIMI...ar trebui intrebatzi de doctrina si testatzi cu ce vor sa faca, ce strategii pt politica au... si s'ar vedea imdiat cine e coada de topor...

   Celor care arunca anatema asupra PNL le spun de pe acuma, SA SE BUCURE cat mai pot, c'o sa le vina si lor randu, cand n'o sa mai aiba Base pe cine da vina...
  • 0 (0 voturi)    
   Alo! (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:35)

   uncle sam [anonim]

   Agitatorii de serviciu de la PNL se vaita de cenzura, bah garizilor sunteti penibili.
   Mai aveti cateva luni sa va bucurati de petrodolarii lui Patriciu ca dupa alegeri o sa fiti morti de foame va-n aripa de lacheti.
   E irelevant ce face DNA-ul, ce zice Base, ce duda mai scoate Boc, in propozitie nu e vorba de nici unul dintre acestia, e vorba de Remes.
   Da bey corcoduselor, e vorba de REMES, sluga supusa a PM-ului Razgandeanu, un hot ordinar ca si seful lui. Aveti 6 ministrii PeNaLi, cel putin pe 1 l-a vazut toata tara si tot mapamondul, indiferent ce gargara bagati voi faptele raman, filmul vorbeste mai bine decat o armata de lacheti ca voi.
   Acum sa ne iertati ca o sa va trimitem la sub 5% in alegeri ca sa ne salutati de langa colegii vostrii de la PNTCD, adio si nu am cuvinte cu partidele istorice, o adunatura de ciripitori la secu si hoti ordinari.
   Felicitari Razgandene, ai pierit pe limba ta, Ilici tu esti urmatorul la rand, hehe...
  • 0 (0 voturi)    
   Partidul stat (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:36)

   stefan v [anonim]

   Cris are dreptate. In cazul "partidului stat" ( Ceausescu-PCR, Iliescu-PSD, sau, posibil, Basescu-PD), nici cand sa fie acuzati ministrii. Partea buna a certurilor actuale este ca se vaneaza unii pe altii si se fura mai putin.

   PNL a avut o sansa uriasa: de a demonstra ca se poate guverna cu ministrii specialisti, cum este actualul ministru, eventual nemembrii de partid, buni specialisti si nespagari.

   A ratat-o, acum culege ce a semanat. Sindromul PNTCD este la orizontul alegerilor.
  • 0 (0 voturi)    
   Pt cetanean (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:36)

   Puf [anonim]

   Proiectul privind uninominalul a fost un proiect liberal de la inceput, si va fi in continuare sustinut de PNL, asa k nu te gandi ca daca vine uninominalul va fi rau pt liberali...aparent, toate partidele sustin adoptarea votului, dar in realitate numai PNL-ul doreste sa fie adoptat, asta dupa ce el a fost cel care a propus aceasta imbinare a reprezentativitatii cu vointza poporului. Si daca mai exista si sustinatori ai liberalilor , nu inseamnca ca suntem platiti sa postezam, ci pur si simplu ne spunem parerea...
  • 0 (0 voturi)    
   PARERE PERSONALA (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:44)

   SKIPY [anonim]

   E CLAR CA ESTE O BATALIE INTRE DOI GIGANTI POLITICI PNL SI PD. SI ORICE BATALIE ARE INVINGATORI SI INVINSI. EU TIN CU PD-UL. ASA CUM AM TINUT CU PNL-PD PE CAND SE RAZBOIAU CU PSD. CU CINE VOI TINE LA ANUL? VA RASPUND LA ANUL.

   SANATATE ETC.
  • 0 (0 voturi)    
   oameni si ei (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:50)

   impotriva lor [anonim]

   Stie cineva cam cit mai costa o mitraliera?
   se mai baga cineva?
  • 0 (0 voturi)    
   haida de! (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:53)

   seba [anonim]

   De ce sa-ti fie rusine ca esti penelist? In curand nici nu se va mai sti ce-i aia penelist! Si nu e vina lui Base, ci e vina Patriciu. El, cel mai mare bogatan, voi...cu partidul pe butuci. Stiti sa faceti politica tata!
  • 0 (0 voturi)    
   atentie!!!!!!!!!!!!! (Vineri, 12 octombrie 2007, 12:58)

   Sarbu [anonim]

   de azi dimineata ascult JOS CENZURA - Parazitii
   E prima data cand o fac dar pe masura ce trece timpul ma simt tot mai bine. au trecut DEGEABA 17 ani si am ajuns sa primim pumni in gura fara sa reactionam.
   Mai grav este ca pe vremea impuscatului stiam de ce "trebuie" sa tacem. Nu inteleg insa de ce e liniste acum...
  • 0 (0 voturi)    
   lupta anticoruptie a FSN-PD - o gluma proasta (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:01)

   King Crimson [anonim]

   In primul rand, ca sa nu fie dubii, sunt votant PNL din mai 1990 si votant Basescu la ultimele alegeri.
   Si mai cred ca Remes e un dobitoc si Muresan un incompetent.
   Dar ceea ce se intampla zilele astea nu e nici pe departe lupta anticoruptie ci un preview al dictaturii Basescu-PD ce se va instaura dupa alegerile de anul viitor.
   Eu unul, ma pregatesc pentru tot ceea ce e mai rau: acapararea puterii la nivelul tuturor structurilor de catre indivizi gen Videanu, Costanda, Cocos, Elena Udrea, etc. ii cunoasteti fiecare pe rechinii PD din localitatile fiecaruia ... adica .. afaceri "serioase", nu carnati si tuica precum imparatul Remes.
   Sa traiti voi bine!
  • 0 (0 voturi)    
   BA, VOI SUNTETI REDUSI? (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:07)

   NELU PLOIESTEANU [anonim]

   E clar ca Remes si Muresan sunt vinovati dar nu asta e problema. Deci repet intrebarea: ba, voi sunteti redusi? problema e ca Basescu si camarila arunca probe din dosar pe piata si surprize surprize, chiar cu pretul libertatii lui remes si muresan care vor scapa tocmai pt ca s-au compromis probele. Pe Basescu nu-l intereseaza ca pe voi ca Remes sa faca inchisoare, asa cum n-a vrut nici ca Nastase sa faca inchisoare, el vrea ca PNL-u sa moara, atat.
   Deci Remes va scapa, PNL-u va muri, si adevaratii smecheri o sa vina atunci la putere, rabdare doar, sau nu credeti un lautar? :)
  • 0 (0 voturi)    
   Pentru Vasile si Puf (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:08)

   Cetatean [anonim]

   Vasile,
   Nu vad de ce ai o problema ca referendumul sa fie pus odata cu euroalegerile. Chiar daca ai fost primul care te-ai prins ca Basescu voia referendum pe 13 mai, nu vad de ce nu crezi tu ca va fi referendum in noiembrie. Pentru ca tu crezi in buna-credinta a lui Tariceanu? Pentru ca te gindesti la banisorii nostri cheltuiti inutil? Iti spun eu care e solutia cea mai buna: VU si alegeri in aceasi zi. De ce nu e buna varianta cu asumarea raspunderii? Simplu, dragul meu naiv: pentru ca Guvernul va propune CE PROIECT VREA EL, adica asa-zisul proiect "german", prin care jumatate din actualele hahalere vor intra in parlament bine mersi. Asa, la vot, se va vedea exact ce vrea poporul, sa nu mai auzim chestii de genul "noi reprezentam poporul, noi decidem pentru el, poporul nu e pregatit pentru VU, il facem in 2012". Ei comedie, Vasile, tu nu vezi esentialul: politicienii se tem de popor. Au c**ie? Sa ne ceara votul pe sistem uninominal pur, nu pe liste! Ce tot atita taraganare, la 18 ani de la Revolutie???

   PUF: mai lasa-ma cu al cui e proiectul VU la nivel de declaratii. Iti spun si tie ce ii spun lui Vasile: sa vad c**iele lui Tariceanu la VU pur, fara liste. Pina atunci, de declaratii ne-am saturat. Nu ma intereseaza cine sare cu gura ca propune proiectul, ci cine il face. Deocamdata, singurul om politic care a facut ceva pentru VU e Basescu, pe care au incercat sa il suspende. Si mai trimite-i un mail lui Tariceanu, ca poate a uitat de VU, cum a uitat si de stabilirea datei euroalegerilor! Halal proiect asa-zis liberal, moare si asta in sertar, noroc de Basescu.
  • 0 (0 voturi)    
   cifrele vorbesc de la sine (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:10)

   Cetatean [anonim]

   Si inca ceva: oriunde intrebi, pe strada, ti se va spune la fel: Basescu i-a dat in git si ei au vrut sa il suspende. Basescu vrea uninominal si ei se apara. Asa se vede la nivelul de jos, unde papionale lui Tariceanu sunt un vax pentru cei care s-au saturat de minciuni si promisiuni ante-electorale. Imi pare rau pentru asa-zisii echidistanti de pe hotnews, mie mi-a ajuns cutitul la os sa vad baroneti si spagari modificind legea referendumului doar ca sa ii puna botnita Presedintelui, singurul ales prin VU. Niste hiene, astea sunt politicienii actuali. se aduna in haita sa se apare de popor si de reprezentantul direct care e Presedintele.
   Si mai lasati-ma cu 75 la suta la referendum care e de fapt 75 la suta din 45 (prezenta), ca parlamentarii nu au obtinut decit 25 la suta din 45. In termeni absoluti 75 la suta din 45 e fata de 25 la suta din 45 tot ca 75 la suta fata de 25 la suta.
   Oricum ati da-o, 75 e mai mare decit 25, indiferent de ce spun rosca, cristoiu, ciutacu si alti maimutoi fara c**ie.
  • 0 (0 voturi)    
   Tara lui Caltabos (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:14)

   gigi [anonim]

   Mama de ce nu mai nascut in Japonia sa vad cum un ministru cand este prins cu caltabosu sa-si faca harachiri!
  • 0 (0 voturi)    
   remes is going DOWN (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:17)

   nookie [anonim]

   e plin web-ul de filmari cu remes luand spaga.

   oricum cad la parnaie numai prostii astia pentru 20,000 de euro. nu pica aia care fura milioane.
  • 0 (0 voturi)    
   acces rapid (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:21)

   Imparatu' [anonim]

   Felicitari!!!!! Super.
  • 0 (0 voturi)    
   uninominale (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:24)

   D. Chiriac [anonim]

   Cam nasol pt PD daca vor fi alegeri uninominale !. E cam greu pt.PD-isti sa vorbeasca fara "TB-sufleor" .
   Probabil toate discursurile lor electorale vor incepe asa :" Dl. Traian Basescu, a spus ca "
   Sau ,cine stie poate de asta chiar le va fi usor caci vad ca foarte multi romani iubesc stilul grobian a la Basescu .TB este stilat atit cit sa nu fie confundat cu Jiji ..ca de asta nu urca Jiji in sondaje: ca oricit s-ar stradui nu poate juca si rolul omului serios asa cum poate TB
   Ce sa-i faci ... poporul roman iubeste dictatura ..mai soft mai hard oricum , conteaza sa fie fie "mincare" si ..hai ...cel mult , iesire in strainatate ... Nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi fost daca Ceusescu ar fi fost ca Tito sau Milosevici ...cred ca ar fi avut acum mausoleu si flori proaspete in fiecare zi de la poporul iubitor . Ceasca a condamnat invazia din Cehia (il durea undeva pe el) si toti "intelectualii" zilei au fost incintati . T. B. a condamnat comunismul ( il doare undeva de asta ) si o multime de "intelectuali " il aclama pt asta .
   La uninominal prea putin conteaza partidul ( SPER) fata de cit conteaza omul si ideile lui personale , trecutul lui ca om .
   Petrodolarii ... de mi-ar fi cumparat macar un tablou astia din PNL pt fiecare vot din partea mea la toate alegerile .... :)) ..dar cine stie ..poate asa e pe la PD si alte partide...sa-ti aperi ideile(daca le ai) doar in schimbul unor foloase materiale )
   Pt. cine nu stie ... majoritatea membrilor simpli PNL ( ca si mine) au aderat la PNL datorita ideii liberale ..a doctrinei liberale ... NU PT CA ERA un BASE sau un ILICI sau un JIJI la conducerea PNL. De asta nu cred ca PNL va avea soarta PNT-CD ( asta chiar era un partid "istoric" ..ce doctrina actuala avea in spate?? ) Spre deosebire de alte partide, in PNL oamenii sint strinsi in jurul unei idei nu a unui om ... De asta si Base e atit de inversunat impotriva PNL , pt ca o idee e mult mai rezistenta decit un om sau grup de oameni
  • 0 (0 voturi)    
   deci practic e in aer toata treaba, stii?? (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:25)

   adinel [anonim]

   "deci practic e in aer toata treaba, stii??"

   ultima replica din inregistrarea video este cea mai emblematica pentru tot procesul..... e in aer, si nu numai pentruca guvernul se pricepe de minune sa lase totul in aer, dar pentruca si restul populatiei ne pricepem de minune la acelasi lucru.

   eu cred ca in Romania societatea se subimparte in functie de cit de mare e mita. la unii mai mare la altii mai mica, la unii invizibila, la unii trece in sfere invizibile pentru muritorul de rind. Din pacate, foarte putini nu vor sa dea mita. Majoritatea nu este deloc convinsa ca ar fi mai bine sa renunte la acest obicei. Mita ne salveaza intotdeauna si este o idee atit de inradacinata in subconstientul colectiv, incit cred ca doar , doar rusinea publica in fata unei astfel de minarii poate sa ne scoata din somnolenta cronica. Nu numai guvernul nu vrea ca procurorii sa dea in vileag "marea" coruptie (adica numele mari) ci, instinctiv, si grosul societatii, careia ii este teama de cit de dureros este sevrajul cind trebuie sa renunti la obiceiuri ... daunatoare .... care dau dependenta .....

   Dar poate scapam, totusi.
  • 0 (0 voturi)    
   O traditie (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:35)

   josef [anonim]

   De sute de ani in Romania (Tara Romaneasca ,Moldova si Ardeal)S-a purtat peschesul,bacsisul,spaga.N-ai ce sa faci Romania e o tara BALKANIKA.Comunistii isi luau mielul de paste desi nu erau credinciosi si porcul de craciun.Acum de ce va socati ?Asa a fost si asa o sa ramana.Asta e o taditie si traditia trebuie pastrata.
  • 0 (0 voturi)    
   BRAVO (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:47)

   james [anonim]

   bravo,bravo,bravo...sper sa mai apara si alte episoade...hei pnl-isti europeni ,cum merge papionul cu rachia si caltabosul?...judecatorii ce fac?se complac in amanari si-n proceduri pana la calendele grecesti?...bravo serviciilor,astept si alte episoade
  • 0 (0 voturi)    
   CIUMETILOR DE POLITICIENI (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:54)

   ciu [anonim]

   Cica se face o echipa guvrnamentala mixta cu Japonia. Acestia se pare ca vor fi viitorii titulari: 1. Nimika Nuymoka 2. Yaspaga Shidute 3. Wreypostu Daybanu 4. Undeypliku Katesparg 5. Skimbaley Inparay 6. Winoakuma Kosuma 7. Furatzara Kutotu 8. Bagabany Labayatu 9. Totkumita Madeskurk 10. Nufurytu Furyo 11.Latrukata Wikushpaga 12. Yopapnumay Kiolanu 13. Bagalaba Panlakoty 14. Opriwatizashi Shipasta
   BAI POLITICIENI DE DOI LEI, MARS IN IRAK, CU SPAGILE VOASTRE CU TOT, INCAPABILILOR, PENALILOR.
  • 0 (0 voturi)    
   De data asta e groasa (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:58)

   Lucian [anonim]

   Vor pica toti vinovatii, inclusiv Tariceanu. Vor ajunge la inchisoare, colegi cu Nastase. Au avut ei grija sa aiba si inchisori cu conditii bune, pentru cazurile astea. Si Basescu o sa ajunga la inchisoare, ca e un sforar. Vadim, Iliescu, Voiculescu, Videanu, Cocos, Norica Nicolai, Chiuariu. Am uitat pe cineva ?
  • 0 (0 voturi)    
   Clarificari din partea PNL (MEDIAFAX): Cei 15.000 (Vineri, 12 octombrie 2007, 13:59)

   Redware [anonim]

   de euroi erau pt. ca sa faca rost de 15.000 de specialisti, ca nu mai avem oameni si nu se mai inghesuie nimeni cu noi la guvernare
   1 euro/specialistul, eftini si mult la legatura

   Nu exitati !
  • 0 (0 voturi)    
   muresan (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:01)

   paul [anonim]

   sunt de acord cu John . cred ca numai o iesire in strada ne mai scapa de gunoaiele astea si cred ca timpul se apropie....
  • 0 (0 voturi)    
   hai.. ca astai si mai tare (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:03)

   puyursu [anonim]

   astia ce sa mai zica acum....bai frate
   da chiar in halul asta am ajuns ..... CE NAIBII MAI VOR ASTIA CA SA SE MAI CONVINGA ?????????
   SUNTEM DE RASUL CURCILOR NU ALTCEVA !??!?!?!
  • 0 (0 voturi)    
   Guvernul e bun ...de te crucesti cum isi da duhul si ortul Popescului-Ingropaceanu. (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:04)

   psd-os-ul [anonim]

   Fost-ai imparat calare,
   Inspirat ...din BAIA MARE
   Ca din BUDA cea de taina,
   Patat in nadragi si haina.

   Agricultor bun ...de gura,
   Cu bilant, pe aratura,
   De scandal si-a pus samanta
   In guvern demn ...de Sapanta

   Ce guvern, ce veselie !
   Un CIMITIR de PROSTIE,
   Cu ministri ce coboara
   Pe locuri de veci ...AFARA (!)
  • 0 (0 voturi)    
   o noua revolutie (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:05)

   paul [anonim]

   numai o revolta populara de mai scapa de scursorile astea.
  • 0 (0 voturi)    
   pt SKIPY (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:06)

   sho shoo [anonim]

   voteaza-ma pe mine:))iti promit eu tot ce vrei ,si ma tin ca Basescu de cuvant:))
  • 0 (0 voturi)    
   Ecce homo - serial TVR cu un episod (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:07)

   Justinian [anonim]

   D-na Culcer a dat o excelenta lovitura pseudopoiticii romanesti. Daca nu dadea filmul, totul era musamalizat si folosit ca posibil santaj. Facand public filmul a stricat multe calcule si a declansat un necesar linsaj mediatic. Nu conteaza ca a compromis " probe" ( de fapt ma indoiesc) scopul a fost atins: actuala clasa de derbedei - deconspirata; imparatul e gol ! Comunistii "reciclati" care s-au repezit la foloasele politicii sunt inexorabil compromisi. Au locuri rezervate in hora repetentilor politici alaturi de : Iliescu, Constantinescu, Roman, Nastase,care asalteaza inutil si grotesc sectia de reanimare. ( Urmeaza cei din PNL ).Ce sunt majoritatea celor catarati in fruntea politicii? Niste grobieni, demagogi, tupeisti lipsiti de educatie, tradatori oportunisti, fara merite profesionale ( sau dobandite prin vechime si politica , nu prin competenta ) cu vorbire sforaitoare , costume Armani si inteligenta mediocra hotarata sa-si suprime complexul de inferioritate prin afirmare politica, acumulari materiale, aparitii in media ( eventual autosubventionate ). Acumularile de functii si bunuri nu sting complexele de inferioritate care necesita noi si noi "dovezi" de depasire a carentelor originare.( Garantez - nici o persoana care corespunde acestor criterii NU are capacitatea de a se recunoaste!).Cei care nu corespund acestor criterii sunt ( sau vor fi ) exclusi din gastile numite partide fiind peceputi - instinctiv- ca inamici ai mediocritatii. Caci exista - in multe partide, chiar de orientari opuse- oameni capabili si unii chiar onesti. La deconspirare , informare si democratie TVR a facut inceputul. ( Sub stalinism totul era absolut secret;.Ca dovada : cand s-a publicat procesu lui Antonescu ? Dupa 89 !) D-l Sasu prin cenzura practicata neinspirat a marit exponential interesul pentru subiectul " caltabos". Apropo! Cunoasteti principiul lui Peter ? Adica: fiecare om tinde sa ocupe in ierarhia sociala un loc in care incompetenta lui se manifesta la maxim !
  • 0 (0 voturi)    
   Ecce homo - serial TVR cu un episod (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:10)

   Justinian [anonim]

   D-na Culcer a dat o excelenta lovitura pseudopoiticii romanesti. Daca nu dadea filmul, totul era musamalizat si folosit ca posibil santaj. Facand public filmul a stricat multe calcule si a declansat un necesar linsaj mediatic. Nu conteaza ca a compromis " probe" ( de fapt ma indoiesc) scopul a fost atins: actuala clasa de derbedei - deconspirata; imparatul e gol ! Comunistii "reciclati" care s-au repezit la foloasele politicii sunt inexorabil compromisi. Au locuri rezervate in hora repetentilor politici alaturi de : Iliescu, Constantinescu, Roman, Nastase,care asalteaza inutil si grotesc sectia de reanimare. ( Urmeaza cei din PNL ).Ce sunt majoritatea celor catarati in fruntea politicii? Niste grobieni, demagogi, tupeisti lipsiti de educatie, tradatori oportunisti, fara merite profesionale ( sau dobandite prin vechime si politica , nu prin competenta ) cu vorbire sforaitoare , costume Armani si inteligenta mediocra hotarata sa-si suprime complexul de inferioritate prin afirmare politica, acumulari materiale, aparitii in media ( eventual autosubventionate ). Acumularile de functii si bunuri nu sting complexele de inferioritate care necesita noi si noi "dovezi" de depasire a carentelor originare.( Garantez - nici o persoana care corespunde acestor criterii NU are capacitatea de a se recunoaste!).Cei care nu corespund acestor criterii sunt ( sau vor fi ) exclusi din gastile numite partide fiind peceputi - instinctiv- ca inamici ai mediocritatii. Caci exista - in multe partide, chiar de orientari opuse- oameni capabili si unii chiar onesti. La deconspirare , informare si democratie TVR a facut inceputul. ( Sub stalinism totul era absolut secret;.Ca dovada : cand s-a publicat procesu lui Antonescu ? Dupa 89 !) D-l Sasu prin cenzura practicata neinspirat a marit exponential interesul pentru subiectul " caltabos". Apropo! Cunoasteti principiul lui Peter ? Adica: fiecare om tinde sa ocupe in ierarhia sociala un loc in care incompetenta lui se manifesta la maxim !
  • 0 (0 voturi)    
   Filmul spagii (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:25)

   evrika [anonim]

   Filmul spagii produs de niste persoane incompetente, care vor sa distraga atentia de la coruptia care exista la nivel foarte inalt incepand cu presedintele. Nu uitati ca pestele de la cap se impute.
  • 0 (0 voturi)    
   papion,rachie si calatabosi (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:27)

   CALTABOS pnl-ist [anonim]

   hei pnl-isti europeni,merge papionul cu rachie si caltabos?hei judecatori impotenti ,dormiti bine cu salarii mari din banii nostri?...BRAVO SERVICIILOR ORIUNDE AR FI ELE...
  • 0 (0 voturi)    
   TVR (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:34)

   nilatac [anonim]

   Pentru pirma oara cand isi merita cei de la TVR abonamentul !
  • 0 (0 voturi)    
   ****** CE NU A VAZUT NIMENI ****** (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:48)

   santa [anonim]

   *******************   E ca dupa ce ca sunt hoti si sunt si prosti de se lasa prinsi, mai sunt si INCOMPETENTI.


   *******************

   Remes ii spune lui Muresan:
   -Tu ai zis 100 si 80. Primele 2 pozitii sunt 146 si 106. Astea-s NUMERELE LOR DE ORDINE.

   Dupa care Muresan, cind vorbeste cu Ciorba, Ciorba ii spune ca VALORILE lucrarilor sunt 100, respectiv 80 de miliarde (sumele pe care ajunsesera si la Remes, dar Remes credea ca e vorba de numere de ordine). Muresan ii raspunde ca sunt 146 si 106 fara sa inteleaga ca Remes vorbea de NUMERE DE ORDINE iar Ciorba vorbea de miliarde.

   Si asta a fost ministru in Romania: unu care nu e in stare sa fie atent si sa inteleaga o chestie nici atunci cind se ocupa de chestii ilegale.


   Daca asta nu e in primul rind o dovada de INCOMPETENTA crasa .... atunci nu stiu ce poate fi. Nu mai zic ca e si o dovada ca nu avea nici o frica sa fie prins, atit de superficial si relaxat trata lucrurile astea.
  • 0 (0 voturi)    
   pentru HOTNEWS (Vineri, 12 octombrie 2007, 14:54)

   Unul [anonim]

   FELICITARI pentru inserarea celor 2 videoclipuri !
   Sassuleeeee...... TeVereuleeee...... DU-TE DE TE 'PUSCA !
  • 0 (0 voturi)    
   caltabosii erau ptr. Tariceanu (Vineri, 12 octombrie 2007, 15:09)

   Clau [anonim]

   Cel mai tare in cele 2 filme este ca pana la urma aflam de ce era nevoie de tataia carnati si caltabosi, de atata horinca! De-un tauras si-un porc (la propriu, ca la figurat porcii sunt mult mai multi). Pentru simplul motiv ca mergea Tariceanu si camarila la Baia Mare si trebuiau ospatati cum se cuvine unor preluminate fete. Acum stim de ce se solidarizeaza toata suflare PeNaLiilor cu Remes, de ce trebuie distrusi cei care au dat in vileag filmele: ptr. ca toti si-au umplut burtile cu spaga, si stiti cum e: "fericirea trece prin stomac".
   Rar mi-a fost dat sa vad o mai mare confrerie a impostorilor. La noi hotii nu se sinchisesc sa-si faca sindicat ca sa denunte faptul ca nu-s lasati sa fure in liniste, la noi hotii fac legile.
   Si culmea, se zice ca Basescu a distrus PNTCD si acum PNL. Sa fim seriosi! Doar lacomia si prostia propriilor membri poate distruge 2 partide!
  • 0 (0 voturi)    
   Secventele din dosarul FLOTA cand le difuzati? (Vineri, 12 octombrie 2007, 15:26)

   Anonim [anonim]

   ... :D
  • 0 (0 voturi)    
   cremenalul (Vineri, 12 octombrie 2007, 15:40)

   onanism politic [anonim]

   Atata tam-tam pentru horinca.
   Asta este ca si cum un individ care l-ar fi omorat pe altul ar fi arestat si judecat pentru ca i-a dat unui altuia un pumn in nas. Pentru porcariile si prostiile facute amatoristic pe vremea agriculturii inainte de 2000... asta e o copilarie Atat poate DNAul?
  • 0 (0 voturi)    
   Remes nu te mai juca,du-te tu la Rahova! (Vineri, 12 octombrie 2007, 15:54)

   CALIGULA [anonim]

   Remes nu te mai juca,
   Du-te tu la Rahova!
   Ia-i si pe ceilalti cu tine.
   Sa ne mearga noua bine.
   Ia toti hotii si banditii,
   Ia-l si pe nenica Nykii
   Ia-i din lista DNa,
   Ca-i gasesti usor asa,
   Si sa va incolonati,
   La un nou canal votati,
   Ca ne mai trebuie unul,
   Pentru forte armate ONU-l,
   Pentru forte armate USA,
   Sa va stea in fata usa,
   Usa-nchisa cu zabrele,
   Pentru voi toti hahalere,
   Care ne-ati belit de piele,
   De-am ajuns niste nuiele,
   Muscati ca hienele,
   Ne-ati minjit cu balele
   De ne-au prins si bolile
   Fiare cu botul minjit,
   Intr-un popor hacuit.
   Mergeti voi la mititica
   Sa nu mai moara mamica.
  • 0 (0 voturi)    
   Remes nu demisiona,du-te tu la Rahova! (Vineri, 12 octombrie 2007, 15:58)

   CODUL M [anonim]

   Remes nu demisiona,du-te tu la Rahova!Ia-i si pe ceilalti cu tine.Sa ne mearga noua bine.Ia toti hotii si banditii,Ia-l si pe nenica Nykii,Ia-i din lista DNa,Ca-i gasesti usor asa, Si sa va incolonati,La un nou canal votati,Ca ne mai trebuie unul,Pentru forte armate ONU-l,Pentru forte armate USA,Sa va stea in fata usa,Usa-nchisa cu zabrele,Pentru voi toti hahalere,Care ne-ati belit de piele,De-am ajuns niste nuiele,Muscati ca hienele,Ne-ati minjit cu balele,De ne-au luat si bolile,Fiare cu botul minjit,Intr-un popor hacuit. Mergeti voi la mititica,Sa nu mai moara mamica.
  • 0 (0 voturi)    
   pacat..... (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:04)

   adam [anonim]

   ... ca nu scapa pe internet si restul inregistrarilor cu alti politicieni
  • 0 (0 voturi)    
   flota (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:05)

   ion [anonim]

   Pentru anonimul de la 103 organizam vizionari si matinee martia si joia cu reluari in celelalte zile
  • 0 (0 voturi)    
   Racheta sol-sol (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:19)

   tomahauk [anonim]

   Vind racheta sol-sol, cu doua focoase, unul pentru guvern si altul pt parlament.
   De fapt no o vand...o dau GRATIS celui care stie s-o foloseasca!...mama lor de hoti ordinari!
  • 0 (0 voturi)    
   pentru 103 Anonim (minte saraca) (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:21)

   popas [anonim]

   As vrea sa vad si eu secvente din dosarul Flota, sa il vedem pe Vacaroiu cum semneaza instrainarea fiarelor vechi care se numeau vapoare.

   Reamintesc pentru a "n"-a oara cum ca Basescu a renuntat la imunitatea parlamentara pentru a fi anchetat; chiar daca nastase a incercat fabricarea dosarului in sedintele de partid, nu au avut nimic impotriva lui Base.
   Si stii de ce Anonimule? Pentru ca Basescu nu are nicio vina! Flota a fost vanduta de catre factorii de decizie de la acea vreme, adica de prim-ministrul Romaniei de atunci - Vacaaaaa-roiuuuu...
   (Anonimule, daca te duce mintea, si ai putin alogica si coerenta in a citi o afirmatie, urmareste cu maxima atentie urmatoarea fraza)
   "Dupa ce Flota Romaniei (formata din vapoare nefunctionale) a fost vanduta de Nicolae Vacaroiu - in calitate de Prim Ministru al Romaniei, Basescu - in calitate de Ministru al Trasporturilor - a semnat scoaterea navelor de sub pavilion romanesc si trecerea acestora sub pavilionul tarii cumparatoare"

   Acum ca ai reusit sa citesti Anonimule, stii de ce a facut asta? Deoarece pavilionul unei nave este ca si numarul de inmatriculare al unui autoturism: daca acea nava avea incidente in ape internationale, Romania era purtatoare de obligatii fata de eventualele daune cauzate de aceste vapoare, fiind in continuare sub pavilion romanesc.
   Felicit actualul presedinte al Romaniei pentru faptul ca pe vremea in care era ministru la Transporturi a facut aceasta miscare, deoarece in caz contrar: (i) ar fi fost acuzat ca nu respecta legislatia de trensfer pavilion asupra navelor vandute si (ii) era tragic ca navele vandute de Vacaroiu sa transporte droguri (de exemplu) si sa fie acuzata Romania.

   Sunteti jalnici PeNaListilor, va pute gura de atata spumegat pe forum, va asteapta un inel, si inca unul langa el...
   Fiti obiectivi, daca aveti sange romanesc in vene, nu mai faceti jocul tradatorilor de tara. In viitor, (stra)nepotii vostri vor invata la istorie despre faptele voastre, negriciosilor...
  • 0 (0 voturi)    
   ASTEPTAM DE LA DNA si alte materiale cu atli minsitri (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:32)

   Zaharia [anonim]

   BRAVOOOO MURESANEEEE !!!!!!!
   Acuma ce mai zici??? nici acum nu esti vinovat???
   deci era plic cu bani sau nu era????
   din partea mea ar trebui sa- si faca DNA post de televiziune ca as poate am scapa de toti spagarii astia de la nivel inalt, lasati DNA ul sa si faca treaba:)))
   PS: CE ZIC ACUMA E PTR DNA : aveti si voi grija schimbati treaba cu baitul si fata cand mergeti sa filmati oamneii pe ascuns ca se prind lachiosii astia :))
  • 0 (0 voturi)    
   ASTEPTAM TIMISOARA ! (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:34)

   vali [anonim]

   "numai o revolta populara de mai scapa de scursorile astea."
   Asa e, dar unde sa inceapa ? Bucurestiul e plin de borfasi, interlopi, filfizoni, borfeturi, provinciali etc. Nu mai are identitate, n-a mai ramas nimic din el.
   Asadar, asteptam Timisoara !
  • 0 (0 voturi)    
   Pt. 110 (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:44)

   Ileana [anonim]

   Bine zis, bravo !
   Dar stai linistit, si consumatorii astia de rahat care ii tot dau cu "flota" stiu adevarul. Dar o baga mereu pentru intoxicare, in speranta ca mai gasesc vreun fraier care sa-i creada. Din pacate pentru ei, se pare ca toti fraierii s-au adunat in gasca lor de nemernici, numita PNL !
  • 0 (0 voturi)    
   Felicitari DNA (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:50)

   Adrian [anonim]

   Partea nasoala e ca stiu la ce sa se astepte.Din fulmulete ei nici macar nu stiau ce stiu procurorii.

   Au incercat sa se puna deacord ceea ce am vz cu totii.

   Au fost prinsi cu mata'n sac si trebuie sa plateasca.
   Bravo DNA aparati interesul cetateanului pana la proba contrarie.
  • 0 (0 voturi)    
   Ce surpriza (Vineri, 12 octombrie 2007, 16:58)

   MrMistery [anonim]

   Surprize, surprize! Ministrii fura! Mi se pare mie sau marea veste nationala este ceva ce stim cu totii deja?
   Pe mine ma deranjeaza 2 lucruri:
   1. In Romania, UE, 2007, am prins unul din ministrii astia furand. In loc sa il trimitem in instanta sa ajunga unde ii e locul, la puscarie, unii oameni din actuala putere(a se citi presedintele Basescu) au decis sa foloseasca aceste imagini pentru a discredita actualu guvern(atat cat se mai poate, ca si-asa nu mai da nimeni 2 bani pe el) si a castiga capital politic. Ele si-au atins scopul. Chiar daca nu vor mai putea fi folosite in instanta, au reusit sa ii mai dea cu o bata in cap lu deja ametitul nostru prim-ministru. Cum ramane cu justitia? Pai vad ca pentru romani nu prea conteaza. Toti sunt fericiti ca nu a reusit seful TVR sa cenzureze imaginile. Nu isi pune nimeni problema cum naiba de au ajuns niste probe dintr-o ancheta in curs, in care nici macar nu s-a realizat trimiterea in judecata, la televiziunea publica si apoi pe internet? Eu sincer imi pun problema asta. Stiti la ce ma duce pe mine cu gandul chestia asta? La domnul presedinte aruncandu-l pe remes pe geamu castelului, si multimea de prosti da multi strigand din strada "Capul lui Remes vrem!". Mi se pare ca presedintele Basescu vrea sa fie un fel de J. Edgar Hoover. Numai ca metoda lui Hoover de a ameninta oamenii politici de a le da in vileag secretele daca nu fac cum spune el, nu ar functiona in Romania, pentru ca se stie ca opinia publica iarta tot. Insa acest geniu politic care este Traian Basescu a gasit solutia: trimitandu-i in judecata pe acesti ministri(care oricum fete mari nu sunt) reuseste sa faca ce incearca de ceva vreme incoace, si anume sa asigure o victorie electorala a PD-ului. pana la urma, cine va mai vota cu un partid in care toti ministrii au fost trimisi in judecata?
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Vineri, 12 octombrie 2007, 17:08)

   MrMistery [anonim]

   Lasati DNA-ul sa isi faca treaba? SI care ma rog este treaba DNA-ului? In statutul insitutiei scrie ca ancheteaza faptele de coruptie cu scopul de a ii trimite la inchisoare nu? mi se pare mie sau nu face asta? Mi se pare mie sau singurul lucru pe care il face este sa indeplineasca intocmai ordinele de la Cotroceni? Mi se pare mie sau Daniel Morar si colega lui Laura Kovesi nu fac nimic pentru ca sa vedem si noi un mare corupt la inchisoare in curand? Din ce vad eu, tot ce face DNA-ul este sa isi foloseasca resursele pentru a castiga capital politic pentru cine e la putere, in cazul asta stim cu totii cine. Ce ma deranjeaza pe mine este putinii angajati cinstiti de la DNA se pierd in marea de tulushi...

   Problema mea cu spaga lu Remes? Eu cred ca Romania merita mai mult de 100 de litri de palinca si 15.000 de euro. Macar Bush cand fura fura cate 1.4 miliarde de dolari(ma refer aici la contractul companiei Carlyle pentru a vinde tancuri armatei statelor unite). Atat fac eu in fata domnului tariceanu si ai ministrilor lui? E bine. Pentru ca dumnealor nu fac pentru mine nici 2 lei, dara 2 euro.
   toata stima
  • 0 (0 voturi)    
   Mizerabil (Vineri, 12 octombrie 2007, 17:54)

   Daniel Schneider [anonim]

   Fapte mizerabile petrecute intr-o tara frumoasa! Trist.... aproape induiosator daca pun la socoteala si comentariile de aici...
   Romanie Romanie... ce oameni mici te populeaza.... :-(
  • 0 (0 voturi)    
   Mi-e scarba (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:00)

   Bogdan [anonim]

   Daca in halul asta de nesimtire au ajuns ministrii astia , atunci mi-e SCARBA. Taricene, ia-ti gashca si lasa-ne... nu degeaba zice Jiji ca daca esti ministru si nu castigi 1mil de euro esti prost.
  • 0 (0 voturi)    
   Remes (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:10)

   un cetatean [anonim]

   Indiferent de toate speculatiile pe marginea subiectului , Tariceanu si guvernul ar trebui sa-si dea demisia . Intr-o tara civilizata asa s-ar intampla . Marea problema este ca s-ar ajunge la alegeri anticipate si , atunci adio putere ptr liberali ,adio ordonanta lui chiuariu si , adio libertate ptr multi din actualii si fostii demnitari.
  • 0 (0 voturi)    
   Romani umiliti de romani (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:33)

   adio romania [anonim]

   Asta se intampla in fiecare zi in orice institutie din romania numai ca nimeni(sau cine stie)nu si-a cumparat microcamere video si sa dea in vileag ce se intampla.Totul in romania este corupt.De la cel mai mic functionar pana,iata, la ministrii totul este murdarit.Romanii sunt sfidati si umiliti zi de zi.Du-te tu intreprinzator roman cinstit,care ai facut credite sa-ti cumperi utilaje ,care nu dormi noptile de grija,du-te sa castigi o licitatie a unei"lucrari mari" gen pozitia 1 si 2.du-te si achita taxe de achizitie a caietelor de sarcini(din banii tai se vor face protocoale nu altceva)si asteapta mult si bine sa castigi.asta e problema tarii asteia.pana voi romanii care ati ramas in tara nu luati atitudine,pana nu o sa cada capete peste capete romania si romanii vor fi umiliti de ticalosii din frunte.E f bine ca se posteaza astfel de dovezi numai ca teama-mi este ca ceea ce vedem acum este o vendeta si nu o actiune a vreunui patriot sugrumat de coruptia din romania.bine ca am scapat.
  • 0 (0 voturi)    
   Despre libertate cu voie de sus (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:35)

   RazvanM [anonim]

   1. Basescu spune dupa ce este ales presedinte ca niciun hot nu este in siguranta cat timp este el presedinte, facand trimitere la Patriciu.
   2. Patriciu apare la teve si il ameninta pe Basescu ca nu va avea liniste daca nu se potoleste. Alaturi de Patriciu, in presa se dezlantuie armata acestuia de "jurnalisti" care pornesc un atac concertat la adresa lui Basescu si a tuturor celor banuiti ca l-ar sprijini.
   3. Basescu si Tariceanu cad de acord sa provoace alegeri anticipate, dar Tariceanu se razgandeste in ultimul moment, acuzand inundatiile care ameninta tara la televizor. Imediat dupa renuntarea la anticipate, amenintarea inundatiilor isi pierde importanta.
   ...
  • 0 (0 voturi)    
   Despre libertate cu voie de sus 2 (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:36)

   RazvanM [anonim]

   n-3. Tariceanu incearca sa intervina pe langa Macovei ca aceasta sa intervina in Justitie pentru a nu mai fi cercetat Patriciu. Minte apoi negand acest lucru. Este prins cu minciuna.
   n-2. Tariceanu incearca sa intervina pe langa Basescu pentru ca acesta sa intervina in Justitie pentru a nu mai fi cercetat Patriciu. Minte apoi negand acest lucru. Este prins cu minciuna.
   n-1. Basescu condamna in mod oficial, pentru prima data, Comunismul. Citeste declaratia in Parlament, dezaprobat pe fata de majoritatea parlamentarilor. Politicieni din toate partidele politice se unesc in a-l dezaproba. Apare pentru prima data alianta transpartinica si transideologica intre PSD, PNL, PC, UDMR, PRM, PNT.
   n. Alianta celor 5 partide parlamentare continua cu si mai multa ferocitate atacul impotriva lui Basescu, dar si impotriva PD (fost FSN). Guvernul din care facea parte si PD este schimbat, iar odata cu el Monica Macovei, vazuta ca principalul aliat al lui Basescu. Sunt date o multime de legi si Ordonante de Urgenta, toate cu scopul de a anula efectele legilor anticoruptie si de a limita puterile presedintelui. Basescu este suspendat sub pretextul ca Parlamentul are dreptul sa faca acest lucru. Alegerile pentru Parlamentul European sunt amanate sub pretextul oficial ca scandalul politic ar avea un efect negativ asupra lor.
  • 0 (0 voturi)    
   Despre libertate cu voie de sus 3 (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:36)

   RazvanM [anonim]

   prezent. Dupa infrangerea usturatoare a Parlamentului in fata Presedintelui (25% sustinere - 75% sustinere), Guvernul rezista la doua motiuni de cenzura, cu sustinerea partidelor din noua alianta. Cercetati de Justitie, actuali si fosti ministri acuzati de coruptie acuza motive politice care stau la baza cercetarii lor. Insusi Ministrul Justitiei, acuzat de coruptie, semneaza o Ordonanta de Urgenta care are ca rezultat imediat amanarea trimiterii sale in judecata. Un alt ministru este instiintat de acelasi ministru al Justitiei ca este urmarit, dar continua actele de coruptie si este filmat in timp ce ia spaga (mita, ciubuc, pesches). Aproape toti jurnalistii, politicienii si organele de conducere din Justitie acuza, la unison, fie micimea spagii, fie lipsa de procedura in filmarea spaguitului, fie incalcarea dreptului la viata personala, fie abuzul TVR la publicarea filmului incriminator. Poporul roman casca scarbit si rumega impasibil gramajoara de iarba din iesle.
  • 0 (0 voturi)    
   :) (Vineri, 12 octombrie 2007, 18:43)

   Octavian [anonim]

   Scarba, sila, dezamagire .... nu , asta e realitatea. aici ne situam. Mai corupti ca noi nu e nimeni. Daca ar fi un campionat de coruptie am fi noi si restul. Degeaba. DNA a reusti in sfarsit sa arate ca incearca sa isi faca treaba. dar problema nu e sa ii depisteze, problema e sa ii si inchida. de la mine sa ia la fel de multi ani ca si pentru crima. i-as da 15 ani. Crima impotriva oamenilor care i-au ales. Nu numai lor ci sotie fetei si fiului sau. ca toti sunt complici. Doar atat. Sa cada guvernul si presedintele. sa fie alesi toti inca odata. restul.... stiti voi.
  • 0 (0 voturi)    
   Halal (Vineri, 12 octombrie 2007, 19:01)

   G.G. [anonim]

   Ce mizerii de oameni au ajuns sa conduca Romania.
  • 0 (0 voturi)    
   CE FACE JUSTITIA? (Vineri, 12 octombrie 2007, 19:26)

   pufunacu [anonim]

   DE CE ACESTI NENOROCITI NU SUNT ARESTTI/
   DE CE MURESAN ISI PERMITA SA JGNEASCA O TARA INTREAGA?
  • 0 (0 voturi)    
   toti sunt niste nenorociti (Vineri, 12 octombrie 2007, 19:29)

   vlad [anonim]

   PNL+PSD+PD+UDMR+PC+PIN+PRM+PNG = O CLICA DE NENOROCITI CARE S-AR BUCURA SI LA UN CARRNAT DE PLESCOI.....

   toti sunt corupti, dar astia de PNL sunt de o prostie ingrozitoare.

   justitie la televizor, liniste la judecatorie......in loc sa faca flagrant....dna face serial tv ;)
  • 0 (0 voturi)    
   totul e relativ....doar procentele conteaza (Vineri, 12 octombrie 2007, 19:47)

   traianus [anonim]

   Mercenari, prefacuti, imbuibati si corupti din Pnl...
   Indiferent cum incercati s-o scaldati, poporul a inteles...si asta e cel mai important.
   Pentru europarlamentare sa va bucurati daca scoateti 15 %, iar la anu' sa va bucurati daca o sa aveti juma' din procentu' lu' Jiji.
  • 0 (0 voturi)    
   O poveste amuzanta (Vineri, 12 octombrie 2007, 19:57)

   Vali [anonim]

   Hai sa fim seriosi, toata lumea stia ca toata clasa politica romaneasca e corupta. Asa ca mergi la vot si votezi pe Basescu, care nu e defel usa de biserica, dar mai face si treaba. Si la partide votezi PD-ul din cauza lui Basescu, desi oamenii din PD sunt la fel de corupti ca si cei din PNL/PSD. Totusi e intrigant ce se intampla si prin faptul ca nu se iasa in strada urmand modelul maghiar nu aratam decat ca avem clasa politica pe care o meritam.
  • 0 (0 voturi)    
   politicienii (Vineri, 12 octombrie 2007, 20:13)

   karom [anonim]

   provenind din clasele joase si ajunsi 'crai',totdeauna vor suferi de sindromul prostiei mostenite. \
   NOI ROMANII AM IMPORTAT SI REGELE !
  • 0 (0 voturi)    
   ... (Vineri, 12 octombrie 2007, 21:00)

   eu.a.eu.sebi [anonim]

   nota 10 pt vali
   in rest....subiectivism.punct
  • 0 (0 voturi)    
   vointa (Vineri, 12 octombrie 2007, 21:36)

   florin [anonim]

   sa nu uitam ca nu INTELIGENTA este acea trasatura a oamenilor care a condus la evolutie ci VOINTA !!!
   toti vrem o viata mai buna iar unii dintre noi sunt in stare de orice ! sau aproape orice ! nu conteaza ca te improsti cu c...t
   trebuie sa recunoastem totusi ca politicienii nostri au destula VOINTA in ei !

   Asta nu presupune ca fapta lor nu ar fi de blamat !
   Problema e ca noi restul nu avem destula VOINTA sa ne luam de neamul lor in astfel de cazuri si sa ii dam de exemplu astfel ca urmasii lor in functie sa stie de FRICA !

   la incheiere ca intotdeauna un zambet ironic dar real...8-)
  • 0 (0 voturi)    
   un banc prost cu ardeleni (sorry, no offence) (Vineri, 12 octombrie 2007, 21:44)

   MikiDutza [anonim]

   Un "imparat" cirnatzar. Sper sa-i trimita ghiuden cu prastia peste gardul puscariei.
  • 0 (0 voturi)    
   Remes (Vineri, 12 octombrie 2007, 21:59)

   eu [anonim]

   E normal man sa se mai si intimple.
   Intrebare ptr DNA a reinviat secu ?
   Ca bag seama ca totul se vede si asculta.
   Restul e de milioane de ... euro si sa nu credem ca sunt singurii care profita.
   Pe cuvint ca voi candida si eu alaturi de ei inclusiv Becali si Base.
   Bafta Romania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0 (0 voturi)    
   PNL (Vineri, 12 octombrie 2007, 22:14)

   Alexe [anonim]

   "Mercenari, prefacuti, imbuibati si corupti din PNL...
   Pentru europarlamentare sa va bucurati daca scoateti 15 %..."
   Omule, procentul preconizat de tine e imens ! Eu sper sa nu scoata mai mult de 1,5% !
  • 0 (0 voturi)    
   spaga (Vineri, 12 octombrie 2007, 22:28)

   NT [anonim]

   Eu nu pricep un lucru: care era chestia de Ciorba asta spunea la tot "cartierul" ca el trebuie sa-i dea "lui Remes 100 litri de tuica de aia veche" , sa cumpere "un vitel pentru Remes", "un porc, nu stii?". Nu vi se pare ca avem de-a face cu o pisica ascunsa intr-un sac, dar atat de ascunsa incat sa i se vada hearele? Prea sunt toate cusute cu ata alba. Nu ca astia nu ar fi pus botul, dar eu cred ca totul a fost o inscenare ordinara, iar "tolomacul" (calificativul ii apartine) de Remes a cazut in plasa. A ciu plasa? Cred ca si a lui Muresan. Si el si Ciorba au cateva pachete de dosare la parchet. Asa ca........
  • 0 (0 voturi)    
   Ce sclavi sunteti! (Vineri, 12 octombrie 2007, 23:00)

   Andrei [anonim]

   Ce sclavi sunteti...ii faceti jocurile lu Basescu bai "independentilor" ba!!!
   Iar referitor la Muresan cred ca i-a facut-o intentionat lu' Remes
  • 0 (0 voturi)    
   parca-s de la RDSH (Vineri, 12 octombrie 2007, 23:10)

   victor [anonim]

   parca-s de la RDSH
  • 0 (0 voturi)    
   Jos Guvernul-caltabos! (Vineri, 12 octombrie 2007, 23:28)

   Dezbracatu' [anonim]

   Jos Guvernul-palinca! Ne-am cam saturat de scandaluri! Singura menire a acestor actori politici e sa creasca ratingul emisiunilor TV si tirajul ziarelor!!! Huooo!!! PSD a avut dreptate! Guvernele de dreapta au insemnat un dezastru pentru agricultura Guvernul liberal trebuie sa plece imediat! Romania are nevoie acum mai mult ca oricand de o guvernare de stanga!
  • 0 (0 voturi)    
   Lege si legi (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 1:56)

   Pr. Mircea Mihulet [anonim]

   Legiuitorii actuali se ascund in spatele legilor pe care le dau, se protejeaza si se asigura ca pe pamant nimeni nu-i va putea pedepsi. Hristos a pecetluit Legea Sa prin Sangele pe care l-a varsat pe cruce. Cele doua exemple nu suporta comparatie insa daca nu luam seama la aceste realitati riscam sa ne pierdem. Modelul propus de Dumnezeu este prea nebagat in seama si pare inaccesibil in timp ca modelul propus de conducatorii pamantesti pare mai la indemana si este cu usurinta adoptat de noi. Numai ca in timp ce Dumnezeu da Cuvantul nu pentru folosul Sau ci ca sa ridice umanitatea, creatia si sa o readuca la starea de mantuire, stapanii vremelnici ai lumii aduna vorbe in coduri de legi pentru a-si asigura obedianta turmei de cetateni cu mintile adormite de iluzia puterii democratiei. Cam asta ar fi deosebirea dintre Lege si legi.
  • 0 (0 voturi)    
   Stie cineva ? (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 3:45)

   Ion Rau [anonim]

   Am auzit si eu una buna de curand, de la cineva mai citit decat mine. Se spune ca originea cuvantului DAC vine de la o expresie: fiu de curva! E oare adevarat? Toata istoria romanilor o arata....Pe ici pe colo , cam o data la 100 de ani, mai apare cate un ROMAN (Tepes, Mircea, Stefan, Cuza etc). In rest, numai lepre. Astazi ii vad in tzara, in afara tzarii, la putere, cei ce au o functie intr-o institutie de stat, sau chiar mici patroni, si aia mai mari, oamenii de rand, liceeni...Oare o sa ne trezim vreodata? Chiar o sa ajungem sa ne furam unii de la altii? Se stie de mult ca Romanul este hot.... Nu toti , dar multi. Cu spaga e usor, am exersat mult in perioada comunista, acum avem experienta extinsa....( stiti, te duceai la un doctor pe vremea aia, trebuia sa ai si un pachet de Kent la tine) . Deja nu ne mai e rusine, e ceva obisnuit. De ce sa ma mir de Remes? Nu ma mir de loc. Mi se pare normal. Asa am fost crescuti. Neobisnuit ar fi fost sa refuze!!!! Si sa-l denunte pe Muresan si pe celalalt!!!! Asta da, era ceva nemaiintalnit.... Dar cred ca mai avem de asteptat cam 50-60 de ani pana apare un ROMAN.Deocamdata io zic sa mai asteptati si sa nu mai sariti toti cu gura pe bietu om, ca doar n-o facut nimic neobisnuit, nu?
  • 0 (0 voturi)    
   greata (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 9:56)

   maori [anonim]

   ACESTI CARNATARI PENIBILI CONDUC O TARA ! ACESTI TARANI ANALFABETI NE UMILESC SI NE DISPRETUIESC ZI DE ZI DE LA INALTIMEA VILELOR SI A SUV-RILOR CASTIGATE PRIN FURT !
  • 0 (0 voturi)    
   Orice nash isi are nashul (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 10:22)

   silviu [anonim]

   Poate se va modifica si codul de procedura penala: daca hotii nu primesc mandat de arestare preventiva, materialele sa fie difuzate la toate posturile de televiziune.
   Faptele sunt fapte si numai cel ce le recunoaste poate fi intr-un fel iertat. Remes nu a vorbit inca iar tacerea este si ea un raspuns.
   Cat despre Muresan, nu se poate spune decat: taci, nu vorbi, asa poate nu va afla multa lume cat esti de prost.
  • 0 (0 voturi)    
   incredibil (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 10:38)

   eu cu cine votez? [anonim]

   e grav sa ajungi sa-ti pui intrebarea din Caragiale...din pacate nu mai avem ce sa mai alegem din ce este de ales!
  • 0 (0 voturi)    
   tvr 1 sasu (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 11:51)

   tyty [anonim]

   atentie prieteni !

   dl. sasu de la tvr 1 reinstaureaza cenzura.
   a primit comnada politica sa opreasca difuzarea imaginilor.
   parca cenzura comunista a fost inlaturata.
   cum se numeste noua cenzura ?
   o lasam sa reapara ?
  • 0 (0 voturi)    
   PARNAIE PE ANI BUNI (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 12:20)

   Geo [anonim]

   Ar trebuie sa infundati puscariile cate 25...30 de ani de fiecare,sa fiti un exemplu pentru colegii vostri care inca mai fac lucruri dinastea.
   De ce sa platesc eu impozit 3 mil/luna....sa se duca la toti nenorocitii de parlamentari....daca prind un contract afara am sters-o.....ati nenorocit tara ...scursurilor...in frunte cu Tariceanu

   Cu stima
   Un inginer
  • 0 (0 voturi)    
   absenteism la alegeri (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 12:37)

   Lulu [anonim]

   Pana acum n-am lipsit de la nici un scrutin electoral, si chiar am sfatuit si pe altii sa se prezinte la vot intrucat am considerat ca este o datorie a fiecaruia dintre noi sa ne alegem conducatorii, insa am inceput sa regret acest lucru.
   Va spun sigur ca nu o sa mai mereg niciodata la vot. Mi-e scarba de toata clasa politica si de toti lingaii inscrisi in partidele din Romania. Nu am fost niciodata membru al vreunui partid si nici nu am de gand sa ma inscriu in vreunul.
   Din pacate in aceasta tara condusa de mafioti, daca esti corect si nu cotizezi la vre-un ministru, primar, presedinte de consiliu judetean, consilier, etc nu ai nici o sansa sa supravietuiesti in afaceri.
  • 0 (0 voturi)    
   GYURCSANY (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 13:24)

   monica L [anonim]

   Tariceanu ar trebui sa-si ia in serios traba: SINDROMUL GYURCSANY E MAI APROAPE DECIT S-AR CREDE SI IN ROMANIA
  • 0 (0 voturi)    
   APEL CATRE MEMBRII SINDICATELOR DIN SRTV SI SRR (1) (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 16:05)

   Televiziunea ROMANA Libera [anonim]

   Televiziunea ROMANA Libera

   APEL CATRE MEMBRII SINDICATELOR DIN SRTV SI SRR (1)

   Televiziunea si Radioul publice au ajuns intr-un moment de cotitura. Actiunile pseudo-presedintelui TVR Sassu au deschis o extraordinara oportunitate, aceea ca voi, cei care sunteti angajati ai celor doua societati si membri de sindicat sa va reclamati dreptul de a lucra in institutii caracterizate de LIPSA INFLUENTEI POLITICE, RESPECTAREA NORMELOR DEONTOLOGICE ALE JURNALISMULUI AUTENTIC si ONORANTA SLUJIRE A INTERESULUI PUBLIC.
   Dupa 17 ani, TVR si SRR sunt in continuare caracterizate de aservire politica, prin vointa parlamentarilor care doresc institutii publice de informare obediente si usor folosibile ca instrumente de manipulare.
   Este nu doar dreptul, dar si obligatia Domniilor Voastre de a va recupera Sindicatele pierdute in jocuri politice si de a forta pe toate caile posibile smulgerea SRTV si SRR de sub comanda parlamentarilor si a jocurilor de interese ale reprezentantilor vremelnici ai puterii de stat.
   Va solicit sa protestati fata de nepermisa tergiversare a proiectelor de lege care propun scoaterea acestor doua institutii de sub incidenta intereselor de partid. Este momentul ca voi sa demonstrati, prin toate caile posibile, ca TVR si Radioul National nu sunt institutiile inutile care au fost percepute a fi fost pana de curand.
  • 0 (0 voturi)    
   APEL LA SOLIDARITATE (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 16:06)

   Televiziunea ROMANA Libera [anonim]

   Televiziunea ROMANA Libera

   APEL LA SOLIDARITATE
   CATRE TOTI ANGAJATII SRTV SI SRR

   Va cer sa postati aici sau oriunde toate circularele emise in institutiile in care lucrati si care au ca scop limitarea drepturilor Dv. de a va exercita meseria si obligatia de a informa corect, toate acele decizii si atentionari care restrang libertatea Dv. ca jurnalisti.
   Va cer sa luati atitudine in legatura cu tentativa directorului Sassu si interferenta sa politica in independenta editoriala a TVR.
   Va cer sa protestati in toate formele posibile fata de ingerintele politice si de afaceri care intarzie independenta si reformarea SRTV si SRR.
   Aveti datoria de a reactiona si de a va alatura gestului exemplar al Rodicai Culcer. Aveti datoria de a contracara eforturile externe concentrate (vezi CNA, CRP, etc.) care au menirea de a mentine SRTV si SRR la mana politicienilor. Recastigati-va demnitatea de a lucra in institutii demne.
   Politicienii nu doresc ca SRTV si SRR sa fie NEUTRE, ci sa ramana NEUTRALIZATE. Aveti obligatia de a demonstra ca SRTV si SRR sunt institutii VII, DEMNE SI INDEPENDENTE.
  • 0 (0 voturi)    
   Scuzele lui Muresan (Sâmbătă, 13 octombrie 2007, 19:53)

   psv [anonim]

   Daca e sau nu facatura nu putem demonstra.
   Dar avem declaratia lui Muresan despre ceea ce era in dosar. Anumite documente despre PROPRIETATI ALE BISERCII. Scuzati-ma dar de ce discuta un ministru despre proprietati prin localuri publice si nu o face la minister unde are specialisti pe care ii poate consulta?
   Mie mi se pare scuza lui Muresan un autodenunt de trafic de influenta si coruptie. Daca am trai intr-o tara normala ar fi suficient sa fie inchisi amandoi.
   Dar din pacata traim in Tara lui Papura Voda si suntem condusi de Guvernu lu Peste.
   Si mai trist e faptul ca noi i-am ales....
   Singura solutie e sa raspunda - CONFISCAREA AVERILOR SI PUSCARIE.
   MULTA.
  • 0 (0 voturi)    
   neglijenti (Duminică, 14 octombrie 2007, 23:35)

   nerealism [anonim]

   Data viitoare ar trebui s-o faca mai discret.In timpul prohibitiei
   americanii carau sticlele de wisky in sicrie de exemplu.Ar fi o
   idee nu?Sa-si faca baietii o firma de pompe funebre si sa-si
   bage cirnatii si palinca in sicrie si atunci au scapat.Le sugerez
   sa vada un film:S-a intimplat odata in America.Dar nu cred ca o
   sa-i intereseze.Oricum or sa scape ca in Romania palinca e aur.
  • 0 (0 voturi)    
   10 AUTOSTRAZI (Luni, 15 octombrie 2007, 12:51)

   vlad [anonim]

   Toata lumea este convinsa ca acesta coruptie este 1/1.000.000-parte din coruptia generalizata in tot spectrul politic.
   Acum cativa ani s-a incercat o adunare a 'mega-tzepelor' trase de politiciei: cam cat ne-ar fi costat 10 autostrazi mari!!!

   Grav e ca inca se mai FURA !!!
  • 0 (0 voturi)    
   Compromis (Marţi, 16 octombrie 2007, 13:28)

   Andrei [anonim]

   Puneti-va pentru o secunda in ipostaza urmatoare: tocmai ati aflat ca un om de-al vostru (pe care l-ati insarcinat cu responsabilitati uriase si un buget baban de administrat) fura. Cum procedati?
   1. Lasati omul in functie (oferindu-i oportunitatea de a fura in continuare) si astepati justitia sa isi faca treaba in speranta ca POATE asa va fi pedepsit conform legii.
   2. Faceti ORICE pentru a-l inlatura cat mai curand posibil si a elimina riscurile.
   Orice om cu cap si raspundere ar face ca la pct. 2 fara sa clipeasca. Tara e prioritatea nr. 1. Oricine a fost in spatele "executiei" publice a lui Remes a facut un imens serviciu acestei tari eliminandu-l cat mai repede din schema. Si asta ar trebui sa fie (in Romania actuala) metoda nr. 1 pentru a aborda coruptia in politica.
  • 0 (0 voturi)    
   a propos de filme (Marţi, 16 octombrie 2007, 13:34)

   Gica Fierar-betonist [anonim]

   Frumos, o adevarata cinemateca si o comedie demna de marele ecran si treaca de la mine, chiar si de Televiziunea Romana Libera (si independenta).
   Daca tot dati imagini la cerere, am gindit ca aveti filmul cu disparitia barcutelor (flotei), pe cel cu tablele de pe drumuri (alaea cu AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA; vopsite pe la dracu in praznic) ori filmul cu disparitia covorului asfaltic de pe A1 si astept nerabdator chiar documentare din Bucuresti.
  • 0 (0 voturi)    
   palinca (Marţi, 16 octombrie 2007, 21:07)

   viorel [anonim]

   hai sa ne haidem
  • 0 (0 voturi)    
   traiasca internetu' !!! (Luni, 5 noiembrie 2007, 10:56)

   Dan [anonim]

   Pe principiul "cine-i prost sa moara"...merge inainte tzara! Sigurul lucru pentru care imi pare rau e ca vor venii altii in locul lor. oricum ciolanul se subtziaza si e normal ca in sfarsit sa vedem asa ceva (dupa 17 ani era si cazul)!!

  Abonare la comentarii cu RSS

  ESRI

  Întâlniri on-line | #deladistanță

  Top 10 articole cele mai ...  Hotnews
  Agenţii de ştiri

  Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.  powered by
  developed by