Madalina Radulescu, pina azi redactor sef la Departamentul Corespondenti, a fost numita director interimar la Directia Stiri din TVR, la propunerea lui Alexandru Sassu. Rodica Culcer ramane directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport, care inglobeaza departamentul stiri.

Madalina Radulescu a confirmat numirea pentru o perioada de 30 de zile si a precizat ca propunerea a venit direct de la Sassu.

Dupa aceasta perioada, ar trebui sa se organizeze concurs, dar interimatul poate fi prelungit.

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune a adoptat luni, 15 octombrie a.c., hotararea privind reorganizarea Directiei Stiri prin transformarea acesteia in Directia Emisiuni Informative si Sport. In cadrul Departamentului Stiri se infiinteaza, totodata, urmatoarele posturi: director Departament Stiri, sef Serviciu Documentare Planificare.

Madalina Radulescu are o experienta de aproape zece ani in televiziune, intre 1995 si 2004 fiind editor general la Antena 1.

Postul era vacant si a mai fost ocupat, tot ca interimar, de Liviu Popescu. Actualul director al Departamentului Stiri, Rodica Culcer, nu a fost consultata si nu stie nimic despre aceasta numire.

Intrebata de HotNews.ro daca ar fi difuzat filmul cu Remes si Muresan, Madalina Radulescu a raspuns evaziv, invocind faptul ca este numita doar de o ora la Directia de Stiri.

"Nu ma pronunt, este o situatie delicata. Orice jurnalist l-ar fi dat. Daca as fi lucrat la Antena 1, l-as fi dat fara sa stau pe ginduri. La TVR gindesti de doua ori. Aici lucrurile difera de o televiziune comerciala", ne-a declarat Madalina Radulescu.

Pe acelasi subiect:

  • C.T. Popescu: ''Interesul public justifica difuzarea imaginilor cu ''Spaga lui Remes''
  • Filmul ''Spaga lui Remes'' - Comisia de Etica a TVR a amanat luarea unei decizii pentru joi