Radu Tudor, Dana Grecu, Mugur Ciuvica si alti invitati in studioul Antenei 3 l-au criticat pe ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, pe motiv ca a laudat activitatea DNA-ului. Radu Tudor a sustinut ca generatia tanara din PSD se foloseste de DNA pentru a-i aresta pe cei din garda veche din partid. "Ramane sa-si regleze domnul Ponta si generatia tanara relatia cu DNA si cat de mult poti sa incalci legea", a cocluzionat Dana Grecu. In timpul emisiunii a fost minimalizat si cazul Hrebenciuc.

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat, joi, la Botosani, citat de Sursa Zilei, ca DNA este "o institutie performanta", iar din partea PSD i s-a cerut sa ii sustina pe procurori.

Ministrul Justitiei a spus ca anchetele DNA trebuie sprijinite, iar de la partid are toata sustinerea.

"Partidul mi-a cerut sa sustin DNA si am acordat resursele de care a avut nevoie si in materie umana, si in materie normativa in asa fel incat sa ramana o institutie performanta. Atata timp cat lucrurile merg bine, nu are rost sa le schimbam", a spus Cazanciuc.

Ministrul Justitiei s-a declarat convins ca actiunile anticoruptie au avut rolul de a mari increderea populatiei in justitie.Mai ales ca activitatea DNA a fost remarcata atat pe plan intern, cat si pe plan extern. "Actiunile procurorilor DNA sunt direct legate de actiunile celor care incalca legea". Daca vor fi incalcari ale legii si oamenii nu inteleg ca exista niste limite in toate, cu siguranta ca vor continua si actiunile DNA", a mai declarat ministrul justitiei citat de Sursa Zilei.

Nota: Articolele publicate in aceasta sectiune sunt parte a unui proiect de monitorizare a comportamentului televiziunilor in campania electorale. Proiectul este sustinut de Fundatia Konrad Adenauer.