Un purtator de cuvant al lui Donald Trump a lasat sa se inteleaga ca presedintele ales al Statelor Unite si sotia sa, Melania, sunt ingrijorati de perspectiva schimbarii scolii fiului lor, Barron, scrie Agerpres, citand AFP. Declaratia pare sa confirme speculatia New York Post ca viitoarea prima doamna ar putea ramane la New York, impreuna cu fiul cuplului, in timp ce Donald Trump se va instala la Casa Alba, pe 20 ianuarie.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este evident complicat sa schimbe scoala fiului lor de 10 ani in mijlocul anului scolar", a declarat duminica Jason Miller, directorul de comunicare al echipei de tranzitie prezidentiala a lui Trump, intr-o teleconferinta cu presa. El a promis ca va urma o declaratie "mai oficiala".

Donald Trump a raspuns si personal unei intrebari pe aceeasi tema: cand se vor muta la Casa Alba Melania si Barron Trump? "Foarte curand. Cand o sa termine scoala", a raspuns viitorul presedinte, fara alte detalii.

Familia Trump locuieste acum la New York, intr-un apartament de la ultimele niveluri ale Turnului Trump de pe Fifth Avenue, in districtul Manhattan. Melania Trump, in varsta de 46 de ani, a treia sotie a lui Donald Trump, ar putea ramane acolo, cu fiul lor, cel putin la inceputul mandatului prezidential. Barron este inscris la o scoala privata din Upper West Side, cartierul bogat din Manhattan aflat intre parcul central si raul Hudson.