Sloganul campaniei lui Donald Trump, "Make America Great Again" (Sa facem America mare din nou), este acum numele primului website oficial guvernamental al presedintelui ales, releva joi agentia DPA, citata de Agerpres.

GreatAgain.gov va "furniza informatii exacte si in timp util" publicului despre tranzitia puterii de la presedintele Barack Obama la Donald Trump, care isi va prelua mandatul pe 20 ianuarie, arata o declaratie citata de DPA.

In plus fata de pozitiile politice si biografiile lui Trump si ale vicepresedintelui ales, Mike Pence, site-ul are si o pagina de "Ajutor Necesar" unde se solicita cereri pentru cele 4.000 de numiri politice pe care curand trebuie sa le faca viitorul presedinte.

"Sa gasesti personalul calificat pentru a acoperi toate aceste posturi este o sarcina enorma, dar este extrem de important sa facem guvernul federal sa lucreze in mod efectiv pentru publicul american", a scris echipa lui Trump.

De asemenea, aceasta a creat si o noua identitate pe Twitter, reteaua social media folosita de candidat pentru a-si mobiliza sustinatorii, dar si pentru insulte sau dispute cu rivalii politici ori media.

"Lucrand impreuna, vom incepe sarcina urgenta de reconstructie a natiunii noastre si de reinnoire a visului american", arata primul tweet, de miercuri, pe contul @Transition2017.