Donald Trump a facut apel in discursul sau de invingator la unitatea poporului american si a spus ca va pune intotdeauna mai intai interesele SUA in relatia cu celelalte tari. "Ne vom intelege bine cu toate celelalte natiuni care vor sa se inteleaga bine cu noi", a precizat el.

Donald Trump la primul sau discurs ca presedinteFoto: ABC News/Youtube

"Acum este timpul ca America sa vindece ranile divizarilor… Va spun ca este momentul sa ne ajungem impreuna ca un popor unit.

Promit fiecarui cetatean de pe teritoriul nostru ca voi fi un presedinte al tuturor americanilor, acest lucru este important pentru mine.

Pentru cei care au ales sa nu ma sprijine… Vin spre voi pentru ajutor si indrumare astfel incat sa lucram impreuna pentru a uni mareata noastra tara", a spus viitorul presedinte al Statelor Unite, potrivit The Guardian.

Trump a vorbit apoi de un “proiect national de reinnoire” si spune ca ii va aduce langa el pe cei mai buni si mai inteligenti.

“Ne vom dubla cresterea si vom avea cea mai puternica economie din lume. In acelasi timp, ne vom intelege bine cu toate celelalte natiuni care vor sa se inteleaga bine cu noi”, a spus el.

“Vreau sa spun comunitatii mondiale ca noi vom pune intotdeauna mai intai interesele Americii, vom lucra corect cu toata lumea”, a adaugat el.