Doua femei au protestat in sanii goi la o sectie de votare din New York, unde Donald Trump a votat pentru alegerile prezidentiale din SUA. Imaginile topless ale femeilor au fost postate pe Twitter de Sharon Clott, director adjunct la revista People, potrivit The Telegraph.

Atmosfera alegerilor din SUAFoto: Hotnews

Un banner care-l promova pe candidatul Donald Trump a fost furat din Park Ridge si inlocuit cu unul care o sustine pe contracandidata sa, potrivit Chicago Tribune.

Avem si o plangere impotriva lui Eric Trump, fiul candidatului republican, dupa ce a postat pe Twitter o poza cu buletinul sau de vot (The Guardian). Plangerea a fost depusa de Coalitia Democrata Impotriva lui Trump la Biroul Electoral din New York.

Eric Trump a sters, intre timp, postarea de pe Twitter. Legea din New York interzice documentarea votului si a fost interpretata in ultimii ani ca interzicand fotografierea cu telefonul sau selfie-urile cu buletinul de vot.

Mormantul lui Susan B. Anthony (o luptatoare pentru drepturile femeilor) din Rochester, New York, a devenit locul de pelerinaj pentru sute de alegatori care sarbatoresc potentialul succes al lui Clinton, ca prim presedinte de sex feminin al SUA, noteaza The Guardian.

Intrebat cu cine a votat, Donald Trump a raspuns, glumind, ca s-a confruntat cu o decizie dificila, relateaza The Guardian.

Intr-un interviu acordat pentru Philly.com, Stevie Wonder a declarat ca Trump, ca si presedinte al SUA, este echivalent cu Wonder insusi, conducand o masina, informeaza The Guardian.

Americanii din cateva state sunt invitati sa se pronunte marti, la urne, si asupra legalizarii marijuana in scop de relaxare si a cannabisului in scopuri medicale. Cetatenii din California se pronunta si asupra posibilei aboliri a pedepsei cu moartea si a obligativitatii folosirii prezervativelor in filmele pentru adulti, anunta Sky News.

Candidatul republican Donald Trump, pe de alta parte, a dat in judecata statul Nevada, unde programul unei sectii de votare a fost prelungit saptamana trecuta, pentru votul anticipat. Pe de alta parte, Democratii au depus mai multe plangeri la politie acuzand ca anumite grupari organizate de sustinatori ai lui Trump hartuiesc cetatenii la vot.

In mod real, nu s-au raportat probleme majore la alegerile prezidentiale de marti, din SUA, relateaza Reuters.