Europa si problemele ei au fost discutate doar marginal in campania electorala din SUA, dar alegerile prezidentiale vor influenta relatiile dintre America si Uniunea Europeana in anii urmatori. Richard Gowan, expert in cadrul European Council on Foreign Relations (ECFR), raspunde cititorilor HotNews.ro pe tema efectelor pe care alegerile din SUA le-ar putea avea asupra relatiilor transatlantice.

Richard GowanFoto: ECFR

Richard Gowan este Policy Fellow in cadrul ECFR si lucreaza, din 2005, in cadrul Centrului pentru Cooperare Internationala al New York University. Pana in 2005, a lucrat in cadrul Foreign Policy Centre din Londra. Este specializat in politici europene de securitate si aparare, Balcanii de vest, opinii publice legate de UE.

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului pana joi, 1 noiembrie, ora 13.00. Richard Gowan va raspunde pana vineri, 2 noiembrie.
  • Nota redactiei: Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu contin intrebari, nu se refera la temele anuntate sau constau in atacuri la persoana.