Situatia din Orientul Mijlociu si relatia SUA cu puteri precum Rusia sau China au constituit, pana acum, principalele teme de politica externa dezbatute in confruntarea Barack Obama-Mitt Romney in campania pentru prezidentiale. Malou Innocent, analist de politica externa la Cato Institute, raspunde intrebarilor puse de cititorii HotNews.ro pe tema pozitiilor celor doi candidati in privinta afacerilor externe, exprimate in campania electorala.

Malou InnocentFoto: Cato Institute

Malou Innocent este analist de politica externa la organizatia independenta de cercetare Cato Institute si membru al International Institute for Strategic Studies. Principalele domenii de expertiza sunt Orientul Mijlociu si politica SUA referitoare la Afganistan, Pakistan si China. A publicat materiale pe teme de securitate nationala si afaceri internationale in publicatii precum Congressional Quarterly si Harvard International Review, Foreign Policy, Wall Street Journal Asia, The Guardian, Christian Sicence Monitor.

  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului pana luni, 22 octombrie, ora 20.00. Malou Innocent va raspunde marti, 23 octombrie
  • Nota Redactiei: Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu contin intrebari, nu se refera la temele anuntate sau constau in atacuri la persoana.